Werkrooster maken? Efficiënt en overzichtelijk met booq Personeelsplanner

  • Eenvoudig en snel
  • Medewerkers-app met notificaties
  • Plannen op budgetten
  • Altijd en overal toegang tot het rooster

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

Perfect om op te sturen!
Gerrit-Jan Vos – Aan de Gracht

“Met de booq Personeelsplanner en vingerscan zijn we erg blij. Het werkt prettig voor ons en het personeel, plus rapportages zijn geniaal.”

Effectiever een werkrooster maken

Een rooster maken kost managers wekelijks veel tijd. Elke week ziet het rooster er anders uit. Wisselende medewerkers, wisselende diensten, nationale feestdagen… Wanneer je tijd wil besparen is booq Personeelsplanner een uitkomst. Aan hand van allerlei handige informatie zoals afdelingsstructuur, evenementen en loonkosten sleep jij je medewerkers in het rooster. Óf voer je moeiteloos wijzigingen door.  Zo werk jij sneller, gemakkelijker, effectiever.

Handige werknemers-app

De medewerkers bekijken het werkrooster in de browser of via de werkrooster app voor Android en iOS. Bij belangrijke wijzigingen ontvangen zij direct een notificatie op hun mobiel. Daarnaast kunnen medewerkers via de app verlof aanvragen en shifts ruilen.

Meer dan werkroosters maken

Met booq Personeelsplanner een werkrooster maken doe je in een handomdraai, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Je kan een tijdregistratieklok koppelen om medewerkers met vingerafdruk of pasje in te laten klokken. Ook zijn er diverse interfaces met AFAS, Loket en Nmbrs standaard mogelijk. En via het managementdashboard heb je altijd realtime inzicht in belangrijke statistieken zoals het personeelscijfer.