Werkrooster maken?

Efficiënt en overzichtelijk met booq Personeelsplanner:

  • Eenvoudig en snel
  • Medewerkers-app met notificaties
  • Medewerkers efficienter inzetten
  • Plannen op budgetten
  • Overal toegang via de Android- en iOS-app
  • Realtime inzicht in rapportages

Effectiever een werkrooster maken

Een rooster maken kost managers wekelijks veel tijd. Elke week ziet het rooster er anders uit. Wisselende medewerkers, wisselende diensten, nationale feestdagen… Wanneer je tijd wil besparen is booq Personeelsplanner een uitkomst. Aan hand van allerlei handige informatie zoals afdelingsstructuur, evenementen en loonkosten sleep jij je medewerkers in het rooster. Óf voer je moeiteloos wijzigingen door.  Zo werk jij sneller, gemakkelijker, effectiever.

Handige werknemers-app

De medewerkers bekijken het werkrooster in de browser of via de werkrooster app voor Android en iOS. Bij belangrijke wijzigingen ontvangen zij direct een notificatie op hun mobiel. Daarnaast kunnen medewerkers via de app verlof aanvragen en shifts ruilen.

Meer dan werkroosters maken

Met booq Personeelsplanner een werkrooster maken doe je in een handomdraai, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Je kan een tijdregistratieklok koppelen om medewerkers met vingerafdruk, tag of pasje in te laten klokken. Ook zijn er diverse interfaces met AFAS, Loket en Nmbrs standaard mogelijk. En via het managementdashboard heb je altijd realtime inzicht in belangrijke statistieken zoals het personeelscijfer.

 

Features

Al vele ondernemers kozen voor booq Personeelsplanner

"De booq Personeelsplanner is voor ons een krachtig instrument omdat iedereen kan zien wat de status van gewerkte uren is, roosters per seizoen kunnen worden klaargezet en je hebt een gesloten registratie."

Ed Breuren - Stadshotel Woerden

"Het controleren en accorderen van de uren scheelt veel tijd, omdat alles automatisch gelogd wordt en overzichtelijk is weergegeven. Dankzij de koppeling met de kassa kunnen we ook echt sturen op resultaat.”

Sharon Keizer - Bakkerij Nollen