De meest gebruiksvriendelijke werkrooster app

  • Snel en eenvoudigeen werkrooster maken
  • Gebruiksvriendelijk drag- en dropsysteem
  • Personeel efficiënter inzetten
  • Rapportages realtime inzichtelijk

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

 

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

Met de booq Personeelsplanner zijn we erg blij.
Gerrit-Jan Vos – Aan de Gracht Elburg

"Het werkt prettig voor ons én het personeel. Plus, de online rapportages zijn geniaal. Perfect om op te sturen.”

Beschikbaarheid doorgeven via app

Geen moeilijk gedoe meer met urenbriefjes en vakantieverzoeken. Via de booq Personeelsplanner-app kunnen medewerkers eenvoudig hun beschikbaarheid doorgeven. Waar ze ook zijn, is altijd het meest actuele rooster toegankelijk. Vindt er een belangrijke roosterwijziging plaats, dan stuur je iedereen met één druk op de knop een notificatie. Geen excuses meer, zo is iedereen altijd op de hoogte.

Werktijden registreren en controleren

Met hulp van de planner worden gewerkte uren probleemloos geregistreerd en gecontroleerd. De urenregistratie kan gebruikt worden voor de salarisadministratie of verdere analyse. Diensten ruilen doen je medewerkers via de app zelf, waarna jij als werkgever een bericht ontvangt en akkoord kan geven ter bevestiging.

Managementdashboard

Voor de managers biedt booq Personeelsplanner een handige app met een dashboard met prestatiemeters voor: omzet, personeelskosten, personeelscijfer en de productiviteit. Op basis van deze statistieken kan je overwogen beslissingen nemen om meer of minder personeel in te zetten. Zo kan je snel schakelen. Waar je ook bent, want de app heb je altijd bij je!