Vereenvoudig je verlofregistratie met booq Personeelsplanner!

  • Eenvoudig efficiënte roosters en urenregistratie geregeld
  • Personeelsplanning en personeelsdossiers veilig in één handig
  • Koppel je kassa en favoriete salaris
  • Verlofregistratie handig inzichtelijk en verwerkt

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

We bevelen het andere bedrijven aan.
Patrick van Holsteijn - Bakkerij de Diamanten Ring

“Het werkt super. Ook de medewerkers zijn enthousiast. Pushberichten via de app bij belangrijke roosterwijzigingen, goedkeuring van vakantiedagen, heel handig.”

Jouw digitale booq bespaart tijd

Handgeschreven verlofaanvragen, prikklokken, Excel-roosters: een goede planning maken kost veel tijd en een foutje is zo gemaakt. Wie de booq Personeelsplanner gebruikt, bespaart al gauw een halve dag werk in de week. Zo hou je meer tijd over om te doen waar je goed in bent: ondernemen!

Plannen in een handomdraai

Met de booq Personeelsplanner maak je online eenvoudig en snel een sluitende weekplanning voor jouw zaak.  Op basis van contracten en geplande omzet sleep je de meest passende medewerkers in het rooster, die je vervolgens via de app een pushbericht kunt sturen om te laten weten wanneer ze ingepland zijn. In plaats van uren plannen, schuiven en nakijken heb jij voortaan verlof, gewerkte uren, overuren, personeelsdossier én de invloed van het geheel op je personeelscijfer volledig onder controle.

Simpele digitale verlofregistratie

Frank wil volgende week graag een vrije dag, Yvette had vorige maand twee weken vakantie aangevraagd die je nog niet hebt goedgekeurd en Kemal heeft juist nog bijna geen vrije dagen opgenomen. Is bij jou de verlofregistratie al op orde? Ben je veel tijd kwijt met roosters maken, gewerkte uren controleren en verlof accorderen? Ook dat regel je in jouw booq. Met de software van de booq Personeelsplanner heb je jouw planning en de verlofregistratie in no time rond.

Vingerscan als prikklok

In jouw managementaccount zie je direct namelijk het verschil tussen geplande en gewerkte uren en heb je direct inzicht in de lopende data van de verlofregistratie, zodat overzicht houden én verlonen een stuk eenvoudiger wordt. Maak je gebruik onze handige vingerscan, dan kun je dit verder optimaliseren. Je kunt kiezen voor het gebruik van pasjes of het in- en uitklokken met een vingerafdruk (waarvan slechts enkele kenmerken als cijfercode worden opgeslagen). Die data gaat rechtstreeks naar de booq Personeelsplanner, zodat je realtime kunt zien hoe gewerkte en geplande uren met elkaar in verhouding staan. Ook kun je afrondingsregels overwegen. Moet iemand om 9 uur beginnen, maar klokt deze bijvoorbeeld steevast pas om 9.08 uur in? Dan kun je ervoor kiezen om de gewerkte uren (en het bijbehorende salaris) pas vanaf 9.15 uur in te laten gaan.

Meerdere vestigingen

Ga je over de personeelsplanning van meerdere vestigingen? Dan zorgt de booq Personeelsplanner voor extra ondersteuning. In jouw managementdashboard zie je bijvoorbeeld de personeelskosten en omzet per vestiging, zodat je die eenvoudig digitaal kunt vergelijken. Maar je kunt ook overuren, ziekte en verlof per vestiging bekijken, bijvoorbeeld. De urenregistratie kun je dan weer gemakkelijk splitsen voor je loonadministratie.