Vereenvoudig je verlofregistratie!

Ervaar het gemak van booq Personeelsplanner:

  • Eenvoudig efficiënte roosters en urenregistratie geregeld
  • Personeelsplanning en personeelsdossiers veilig in één handig systeem
  • Koppel je kassa en favoriete salarispakket
  • Verlofregistratie handig inzichtelijk en verwerkt

Digitale verlofregistratie

Handgeschreven verlofaanvragen, prikklokken, Excel-roosters: een goede planning maken kost veel tijd en een foutje in de verlofregistratie is zo gemaakt. Wie de booq Personeelsplanner gebruikt, bespaart al gauw een halve dag werk met de verlofregistratie in de week. Zo hou je meer tijd over om te doen waar je goed in bent: ondernemen!

Plannen in een handomdraai

Met de booq Personeelsplanner maak je online eenvoudig en snel een sluitende weekplanning voor jouw zaak.  Op basis van contracten en geplande omzet sleep je de meest passende medewerkers in het rooster, die je vervolgens via de app een pushbericht kunt sturen om te laten weten wanneer ze ingepland zijn. In plaats van uren plannen, schuiven en nakijken heb jij voortaan je verlofregistratie, vakantiedagen registratie, gewerkte uren, overuren, personeelsdossier én de invloed van het geheel op je personeelscijfer volledig onder controle.

Simpele digitale verlofregistratie

Frank wil volgende week graag een vrije dag, Yvette had vorige maand twee weken vakantie aangevraagd die je nog niet hebt goedgekeurd en Kemal heeft juist nog bijna geen vrije dagen opgenomen. Is bij jou de verlofregistratie al op orde? Ben je veel tijd kwijt met roosters maken, gewerkte uren controleren en verlof accorderen? Ook dat regel je in jouw booq. Met de software van de booq Personeelsplanner heb je jouw planning en de verlofregistratie in no time rond.

Vingerscan als prikklok

In jouw managementaccount zie je direct namelijk het verschil tussen geplande en gewerkte uren en heb je direct inzicht in de lopende data van de verlofregistratie, zodat overzicht houden én verlonen een stuk eenvoudiger wordt. Maak je gebruik onze handige tijdregistratieklok NOA met scan, dan kun je dit verder optimaliseren. Je kunt kiezen voor het gebruik van pasjes of het in- en uitklokken met een vingerscan, pas/tag, bankpas, OV-chipkaart of smartphone. Die data gaat rechtstreeks naar de booq Personeelsplanner, zodat je realtime kunt zien hoe gewerkte en geplande uren met elkaar in verhouding staan. Ook kun je afrondingsregels overwegen. Moet iemand om 9 uur beginnen, maar klokt deze bijvoorbeeld steevast pas om 9.08 uur in? Dan kun je ervoor kiezen om de gewerkte uren (en het bijbehorende salaris) pas vanaf 9.15 uur in te laten gaan.

Meerdere vestigingen

Ga je over de personeelsplanning van meerdere vestigingen? Dan zorgt de booq Personeelsplanner voor extra ondersteuning. In jouw managementdashboard zie je bijvoorbeeld de personeelskosten en omzet per vestiging, zodat je die eenvoudig digitaal kunt vergelijken. Maar je kunt ook overuren, ziektedagen en verlofregistratie per vestiging bekijken, bijvoorbeeld. De urenregistratie kun je dan weer gemakkelijk splitsen voor je loonadministratie.

Features

Al vele ondernemers vertrouwen op booq Personeelsplanner

"Het controleren en accorderen van de uren scheelt mij heel veel tijd, omdat alles automatisch gelogd wordt en overzichtelijk is weergegeven.”

Sharon Keizer - Bakkerij Nollen

"De digitale planner biedt een totaaloverzicht. Wie is er beschikbaar, wie werkt er wanneer, hoeveel uur is er totaal ingepland?"

Imogen Westerhof – Paviljoen van de Dame