De meest gebruiksvriendelijke urenregistratie software? Kies booq!

  • De meest complete urenregistratie
  • Stuur je personeelsplanning
  • Browser en app
  • Slimme koppelingen salarispakketten

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

De Personeelsplanner werkt als een trein
Bert Melis – Restaurant De Werf

“Fijn voor ons en onze medewerkers. We controleren de uren en sturen ze met één druk op de knop naar de accountant.”

All-in-one systeem

Snel en eenvoudig uren verwerken: dat is elke ondernemer wil. De urenregistratie software van booq Personeelsplanner zorgt ervoor dat je niet alleen makkelijk, maar ook 100% digitaal gewerkte uren kan verwerken. Via je browser óf je smartphone app. Alle informatie bevindt zich op één centrale plek. Zo heb je inzicht in activiteiten van je medewerkers, gemaakte uren en contracten. Ook is booq Personeelsplanner uit te breiden met interfaces van salarispakketten zoals AFAS, Nbmrs of Loket, of een tijdregistratieklok om met vingerscan in- en uit te klokken.

Uren bij houden nog nooit zo gemakkelijk

Het handmatig overtypen van geschreven urenbriefjes is verleden tijd. De gewerkte uren worden automatisch geregistreerd, moeiteloos gecontroleerd en eventueel handmatig gecorrigeerd. Niet alleen werkuren, maar ook tijd-voor-tijd, overuren of ziekte en verlof. Deze verlofverzoeken worden via de app door je medewerkers ingeschoten, waar zij ook hun saldo of loonstroken in kunnen zien. Als werkgever bekijk je, waar je ook bent, uitgebreide rapportages per dag, week, maand of jaar, zodat je je toekomstige planning kan sturen. Zo bespaar je niet alleen tijd en geld, maar dit zorgt ook voor minder fouten.