De meest gebruiksvriendelijke urenregistratie software?

Ontdek het gemak van booq Personeelsplanner:

  • Complete online urenregistratiesysteem
  • Centraal personeelsdossier
  • Tijdregistratieklok met vingerscan
  • Browser en app
  • Stuur je personeelsplanning
  • Slimme koppelingen salarispakketten

All-in-one urenregistratiesysteem

Snel en eenvoudig uren verwerken: dat is elke ondernemer wil. De urenregistratie software van booq Personeelsplanner zorgt ervoor dat je niet alleen makkelijk, maar ook 100% digitaal gewerkte uren kan verwerken. Via je browser óf je smartphone app. Alle informatie bevindt zich op één centrale plek. Zo heb je inzicht in activiteiten van je medewerkers, gemaakte uren en contracten. Ook is booq Personeelsplanner uit te breiden met interfaces van salarispakketten zoals AFAS, Nbmrs of Loket, of een tijdregistratieklok om met vingerscan, tag of pasje in- en uit te klokken.

Uren bij houden nog nooit zo gemakkelijk

Het handmatig overtypen van geschreven urenbriefjes is verleden tijd. De gewerkte uren worden automatisch geregistreerd, moeiteloos gecontroleerd en eventueel handmatig gecorrigeerd. Niet alleen werkuren, maar ook tijd-voor-tijd, overuren of ziekte en verlof. Deze verlofverzoeken worden via de app door je medewerkers ingeschoten, waar zij ook hun saldo of loonstroken in kunnen zien. Als werkgever bekijk je, waar je ook bent, via het urenregistratie programma uitgebreide rapportages per dag, week, maand of jaar, zodat je je toekomstige planning kan sturen. Zo bespaar je met ons urenregistratiesysteem niet alleen tijd en geld, maar dit zorgt ook voor minder fouten.

Al vele ondernemers gingen je voor

"booq Personeelsplanner is voor ons krachtige software omdat iedereen kan zien wat de status van gewerkte uren is, roosters per seizoen kunnen worden klaargezet en je hebt een gesloten tijdregistratie."

Ed Breuren - Stadshotel Woerden

"De software urenregistratie biedt een totaaloverzicht. Wie is er beschikbaar, wie werkt er wanneer, hoeveel uur is er totaal ingepland? En de kosten van de medewerkers kan ik per dag en zelfs per jaar bekijken"

Imogen Westerhof – Paviljoen van de Dame