Online urenregistratie voor de retail: booq Personeelsplanner

  • Registreer werktijden in een handomdraai
  • Via mobiel, vingerscan of pasje
  • Altijd inzichtelijk via app
  • Handige tijdregistratieklok

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

Met booq is alles simpel geregeld.
Sharon Keizer - Bakkerij Nollen

“Het controleren en accorderen van de uren scheelt mij heel veel tijd, omdat alles automatisch gelogd wordt en overzichtelijk is weergegeven.”

Regel de urenregistratie voor al je retail personeel

Maak het plannen, aansturen en uitbetalen van je personeel leuk en simpel.  booq Personeelsplanner biedt dé oplossing voor personeelsplanning en urenregistratie voor de retail. Niet alleen werktijden, maar ook overuren, tijd-voor-tijd, ziekte en verlof worden bijgehouden in hetzelfde systeem. In het overzicht vergelijk je de geplande versus gewerkte uren en pas je handmatig wijzingen toe.

Handige prikklok

Om je urenregistratie nog meer onder controle te houden, is ons systeem uit te breiden met een tijdregistratieklok. Dit handige inkloksysteem registreert kloktijden meteen door het scannen van een vinger of pasje. De kloktijden worden automatisch afgerond wanneer iemand te vroeg of te laat klokt.

Van data tot planning

Alle gegevens over uren die worden bijgehouden, worden weergegeven in een overzichtelijk dashboard en kun je gebruiken bij het maken van een planning. Heeft een medewerker bijvoorbeeld te veel overuren gemaakt, dan kan de planner daar bij het inroosteren rekening mee houden.