Overzichtelijke urenregistratie van je personeel met booq Personeelsplanner

  • Efficiënte urenregistratie met tijdregistratieklok
  • Overzicht geplande en gewerkte uren
  • Eenvoudig en snel een planning maken
  • Overal toegang via de Android en iOS app

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

We bevelen het andere bedrijven aan. Het werkt super.
Patrick van Holsteijn – Stadsbakkerij De Diamanten Ring

“We hebben andere software bekeken, maar daar miste het in- en uitkloksysteem. En dát vonden we juist prettig. Nu willen nooit meer terug. Ook de medewerkers zijn enthousiast. Pushberichten via de app bij belangrijke roosterwijzigingen, goedkeuring van vrije dagen, heel handig.”

Grip op gewerkte uren

Gedoe met urenbriefjes, rekenfouten omdat uren pas later worden geregistreerd of het ruilen van collega A met collega B dat niet doorgegeven wordt. Met booq Personeelsplanner zijn omslachtige werkwijzen voor de urenregistratie van je personeel niet meer aan de orde.

Alle gegevens in één softwarepakket

Niet alleen werktijden worden moeiteloos geregistreerd. Ook tijd-voor-tijd-uren, ziekte-uren, verlofuren, vakantie-aanvragen en overuren van je medewerkers zijn inzichtelijk. Koppel je je kassa aan de planner, dan is het mogelijk om de urenregistratie live te koppelen aan de omzet. Vanwege de cloudbased software heb je altijd en overal inzicht tot je data en persoonlijke dashboard vol statistieken. Én systeemupdates worden automatisch uitgevoerd.

Moeiteloos een planning maken

Onze booq Personeelsplanner is ontwikkeld op de praktijk en helemaal in te richten zodat het een perfecte match wordt met jouw bedrijf. Je kan direct aan de slag, zonder ingewikkelde leertrajecten. Aan de hand van gegevens als de beschikbaarheid, loonkosten en budgetten sleep je medewerkers snel en gemakkelijk in de planning. Hierbij heb je direct inzicht in het personeelscijfer.

Koppeling salarisadministratie

De software stuurt de geaccordeerde uren direct door naar de payroll. Diverse interfaces met bekende salarispakketten zijn standaard mogelijk zoals AFAS, Loket en Nmbrs. Het pakket booq Personeelsplanner is gebruiksvriendelijk en heeft een app voor je personeel, zodat niet alleen jij maar ook je collega’s er blij van worden!

In- en uitklokken met de tijdregistratieklok

Wil je nog meer controle op gewerkte uren? Laat je medewerkers zelf in- en uitklokken met een vingerafdruk of pasje. Via de klok worden uren direct geregistreerd en verwerkt in de planner. Op elk moment is er een overzicht beschikbaar met medewerkers die op dat moment aanwezig zijn of is er de mogelijkheid afrondingsregels in te stellen.