Overzichtelijke urenregistratie van je personeel

Ontdek het gemak van booq Personeelsplanner:

  • Efficiënte urenregistratie medewerkers
  • Overzicht geplande en gewerkte uren
  • Eenvoudig en snel een planning maken
  • Overal toegang via de Android en iOS app

Urenregistratie personeel

Gedoe met urenbriefjes, rekenfouten omdat uren pas later worden geregistreerd of het ruilen van collega A met collega B dat niet doorgegeven wordt. Met booq Personeelsplanner zijn omslachtige werkwijzen voor de urenregistratie van je personeel niet meer aan de orde.

Alle gegevens in één softwarepakket

Niet alleen werktijden worden moeiteloos geregistreerd. Ook tijd-voor-tijd-uren, ziekte-uren, verlofuren, vakantie-aanvragen en overuren van je medewerkers zijn inzichtelijk. Koppel je je kassa aan de planner, dan is het mogelijk om de urenregistratie live te koppelen aan de omzet. Vanwege de cloudbased software heb je altijd en overal inzicht tot je data en persoonlijke dashboard vol statistieken. Én systeemupdates worden automatisch uitgevoerd.

Moeiteloos een planning maken

Onze booq Personeelsplanner is ontwikkeld op de praktijk en helemaal in te richten zodat het een perfecte match wordt met jouw bedrijf. Je kan direct aan de slag, zonder ingewikkelde leertrajecten. Aan de hand van gegevens als de beschikbaarheid, loonkosten en budgetten sleep je medewerkers snel en gemakkelijk in de planning. Hierbij heb je direct inzicht in het personeelscijfer.

Koppeling salarisadministratie

De software stuurt de geaccordeerde uren direct door naar de payroll. Diverse interfaces met bekende salarispakketten zijn standaard mogelijk zoals AFAS, Loket en Nmbrs. Het pakket booq Personeelsplanner is gebruiksvriendelijk en heeft een app voor je personeel, zodat niet alleen jij maar ook je collega’s er blij van worden!

In- en uitklokken met de tijdregistratieklok

Wil je nog meer controle op gewerkte uren? Laat je medewerkers zelf in- en uitklokken met een vingerafdruk, tag/pasje, OV-chimpkaart, bankpas of smartphone. Aan je medewerkers de keuze. Via de klok worden uren direct geregistreerd en verwerkt in de planner. Op elk moment is er een overzicht beschikbaar met medewerkers die op dat moment aanwezig zijn of is er de mogelijkheid afrondingsregels in te stellen.

Al vele ondernemers kozen voor booq Personeelsplanner

"Iedereen weet wanneer hij of zij moet werken, vrij vragen gaat heel eenvoudig en bij ziekte met een paar muisklikken een bericht rondsturen wie een extra dienst wil draaien. Perfect!"

Esgo Kuiper – De Eendracht

"Omdat wij inmiddels 3 bedrijven hebben is de booq Personeelsplanner een handige tool. Waar onze medewerkers ook zijn, ze kunnen gelijk via de app het rooster zien en hun beschikbaarheid doorgeven."

Pim de Lange – Ter Marsch en Co