Eenvoudige urenregistratie online

Ervaar het gemak van booq Personeelsplanner:

  • Eenvoudige urenregistratie online
  • Reageren via app, pushberichten medewerkers mogelijk
  • Inklokken met vingerafdruk, tag of pas
  • Medewerkers efficienter inzetteen
  • Inzicht geplande vs. gewerkte uren
  • Overal toegang via de Android- en iOS-app

Digitale urenregistratie online

Klaar met papieren urenbriefjes die kwijtraken en het handmatig berekenen van gewerkte uren? Logisch, want dat kan veel simpeler! Met de online urenregistratie van booq Personeelsplanner registreer je de werktijden van je medewerkers zonder moeite en zijn de verschillen tussen geplande en gewerkte uren in één oogopslag zichtbaar. Waar je ook bent, je kunt overal online de uren bijhouden, óók via de urenregistratie app. Bovendien stuur je de goedgekeurde uren eenvoudig door voor verloning. Wil je nóg meer grip op de gewerkte uren? Kies dan voor het in- en uitkloksysteem met tijdregistratie, en laat je personeel digitaal  inklokken door middel van een vingerafdruk!

Urenregistratie online: gepland vs. gewerkt

Met de booq Personeelsplanner zie je in één oogopslag de verschillen tussen geplande uren en gewerkte uren. Waar je ook bent, ook per app. Hierdoor kun je voor je digitale urenregistratie bijvoorbeeld snel zien wanneer een medewerker te veel overuren heeft gemaakt. En je ziet het ook als werknemers altijd een kwartier voor tijd al aanwezig zijn om voor te bereiden, óf als iemand consequent een paar minuten te laat inklokt. Zo nodig kun je dan de verloning hierop aanpassen en bijvoorbeeld vaste afrondingsregels instellen. Verder zijn ook ziekte- en verlofuren gemakkelijk in te zien door de gebruiksvriendelijke omgeving.

Één handig personeelsdossier

Met de booq Personeelsplanner zijn alle personeelsgegevens beschikbaar op één centrale plek. Geen stapels papierwerk, maar een overzichtelijk, digitaal personeelsdossier waarin gegevens veilig bewaard kunnen worden. Je kunt hier de gewone NAW-gegevens bewaren, maar bijvoorbeeld ook het soort contract en wellicht beloningsinformatie. Op deze manier is het mogelijk om op elk moment personeelsgegevens in te zien vanaf verschillende devices. Loopt een contract van een medewerker af? Of is de ID-kaart van een collega bijna niet meer geldig? Geen probleem! Beheerders krijgen automatisch een melding binnen het systeem wanneer een contract, ID-kaart of paspoort verloopt. Wil je bepaalde medewerkers meer rechten geven dan andere medewerkers? Ook dat is geen probleem met de booq Personeelsplanner!

Diverse koppelingen

De booq Personeelsplanner koppelt graag met andere diensten die voor de urenregistratie voor jou van belang zijn. Zo zijn er diverse interfaces mogelijk met bekende salaris-/payroll-/verloningspakketten zoals AFAS, ADP, Nmbrs en Loket. Gegevens kunnen eenvoudig uitgewisseld worden tussen de booq Personeelsplanner en jouw loonadministratiesoftware. Ofwel, geen dubbel werk meer, én minder kans op fouten!

Urenregistratie online met vingerscan

Geen zin meer in urenbriefjes of fysieke prikklokken? Het handmatig opschrijven van gewerkte uren of medewerkers die voor elkaar inchecken? Geen zin meer in alle bergen aan administratie? Kies dan voor onze tijdregistratieklok. Met deze digitale prikklok klokken medewerkers of personeel klokken zelf simpel in en uit op basis van hun eigen vingerafdrukken. De klok worden gewerkte uren  op die manier eenvoudig automatisch geregistreerd en verwerkt in de booq Personeelsplanner. Vingerafdrukken worden nooit in hun geheel bewaard – slechts enkele kenmerken worden opgeslagen en omgezet tot een hash. Van deze cijfercodes kun je nooit meer een persoonlijke vingerafdruk terug herleiden, dus ieders privacy is gewaarborgd!

Overigens kun je ook met pasjes werken in plaats van vingerafdrukken – jij bepaalt wat voor jouw zaak het beste werkt. Je kunt de prikklok verder nog gebruiken voor aanwezigheidsregistratie; dan zie je altijd realtime wie er momenteel aanwezig zijn. Dat bij vragen voor een specifieke collega handig zijn, maar bijvoorbeeld ook als je na een brandoefening zeker wil weten dat iedereen het pand heeft verlaten. Kortom: door de tijdregistratieklok kunnen geplande en gewerkte uren direct met elkaar vergeleken worden en is er de mogelijkheid om realtime bij te sturen waar nodig!

Open diensten

Met de booq Personeelsplanner is het erg simpel open diensten vullen of zelfs de dienst van een onverwacht zieke collega opvangen. Je kunt in de software namelijk aangeven welke diensten nog ingevuld moeten worden en deze met een pushbericht via de app naar alle medewerkers sturen. Medewerkers ontvangen dus het pushbericht, openen het schema en kunnen zelf aangeven wanneer ze bijvoorbeeld extra zouden kunnen werken. Van alle vrijwilligers kies jij als manager vervolgens wie officieel voor een dienst wordt bevestigd.

Verlofregistratie

Ook de verlofregistratie wordt automatisch bijgehouden in booq. Medewerkers kunnen zelf via de app een vakantieaanvraag doen, en de planner bepaalt of dit verzoek wel of niet worden goedgekeurd. Aan de hand van hun opgebouwde vakantieuren, bijvoorbeeld. booq houdt dat saldo voor jouw hele team bij.

Features

Al vele ondernemers vertrouwen op booq Personeelsplanner

“We bevelen het andere bedrijven aan. Het werkt super. Ook de medewerkers zijn enthousiast. Pushberichten via de app bij belangrijke roosterwijzigingen, goedkeuring van vrije dagen, heel handig.”

Patrick van Holsteijn - Stadsbakkerij de Diamanten Ring

"Iedereen weet wanneer hij of zij moet werken, vrij vragen gaat heel eenvoudig en bij ziekte met een paar muisklikken een bericht rondsturen wie een extra dienst wil draaien. Perfect!"

Esgo Kuiper - De Eendracht