Urenregistratie voor horeca personeel, altijd op orde

Ervaar het gemak van booq Personeelsplanner:

  • Eenvoudig werktijden registreren
  • Verschil geplande en gewerkte uren
  • Slimme tijdregistratieklok met vingerscan
  • Overal toegang via de Android en iOS-app

Flexibele urenregistratie voor de horeca

In de horeca werk je vaak op onregelmatige tijden. Werkdagen zonder eindtijd, waarbij je soms wat langer of soms wat korter werkt dan gepland. Je urenregistratie dient net zo flexibel te verlopen. Leg jouw urenregistratie vast met booq Personeelsplanner. Met onze cloudbased software registreer je uren waar je ook bent, thuis, op de zaak óf onderweg! Het enige wat je nodig hebt is een laptop of je smartphone met de booq Personeelsplanner app. Op een overzichtelijke wijze zie je het verschil tussen geplande en gewerkte uren, zodat je deze kan valideren. Dit brengt inzichten over drukke en minder drukke dagen, die je weer meeneemt in je personeelsplanning.

Koppelingen salarispakketten

Natuurlijk koppelt booq Personeelsplanner met jouw favoriete diensten die voor de urenregistratie van belang zijn. Standaard zijn er interfaces mogelijk met bekende salaris-/payroll-/verloningspakketten als AFAS, Nmbrs, Loket. Met een druk op de knop worden de juiste gegevens uitgewisseld. Nooit dubbel werk en minder kans op fouten!

Al vele ondernemers gingen je voor

“De Personeelsplanner werkt als een trein, fijn voor ons en onze medewerkers. We controleren de uren en sturen ze met één druk op de knop naar de accountant. Het is heerlijk werken zo. ”

Bart Melis – Restaurant De Werf

"De online planner biedt een totaaloverzicht. Wie is er beschikbaar, wie werkt er wanneer, hoeveel uur is er totaal ingepland? En de kosten van de medewerkers kan ik per dag en zelfs per jaar bekijken."

Imogen Westerhof – Paviljoen van de Dame