Personeelsplanning en urenregistratie o.a. voor Apple

  • Snel en eenvoudig roosters maken
  • Urenregistratie digitaal inzichtelijk
  • Tijdregistratieklok met vingerscan
  • Centraal personeelsdossier

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

We maken onze planning sterker en overzichtelijker.
Martijn van Willegen – Juwelier van Willegen

“Door de tijdregistratieklok met vingerscan kunnen we zien of de medewerkers er daadwerkelijk zijn, wanneer ze komen en wanneer ze gaan. Overuren worden ook direct geregistreerd. Ook als collega’s eerder vrij zijn, kunnen we dat direct zien.”

Grip op gewerkte uren met online urenregistratie

Heb je genoeg van de papieren urenbriefjes die overal rondslingeren en het handmatig calculeren van gewerkte uren? Wij snappen dat, want je personeelsplanning en urenregistratie kan veel simpeler! booq Personeelsplanner is ontwikkeld op de praktijk om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Aan de hand van gegevens als de beschikbaarheid, budgetten en loonkosten zet je een planning in elkaar. Gewerkte uren en bijvoorbeeld tijd-voor-tijd, ziekte en verlofuren worden moeiteloos geregistreerd. Én met behulp van de cloudbased software heb je altijd overal (ook via app!) inzicht tot je data en persoonlijke managementdashboard.

Efficiënter werken

booq Personeelsplanner heb je altijd bij je, via de iOS en Android app. Zo check je op je Apple Iphone snel even je rooster, of schiet je een vrije dag in. Als werkgever registreer je de uren waar je ook bent, zelfs onderweg! Wil je nog meer controle op gewerkte uren? Gebruik dan de tijdregistratieklok met vingerafdrukscan of scan een pasje.