Personeelsplanning en urenregistratie o.a. voor Apple

Ervaar het gemak van booq Personeelsplanner:

  • Snel en eenvoudig roosters maken via drag-and-drop
  • Plan op omzet en budget
  • Urenregistratie digitaal inzichtelijk
  • Centraal personeelsdossier
  • Slimme tijdregistratieklok
  • Overal toegang via de iOS-app

Urenregistratie iphone

Heb je genoeg van de papieren urenbriefjes die overal rondslingeren en het handmatig calculeren van gewerkte uren? Wij snappen dat, want je personeelsplanning en urenregistratie kan veel simpeler! booq Personeelsplanner is ontwikkeld op de praktijk om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Aan de hand van gegevens als de beschikbaarheid, budgetten en loonkosten zet je een planning in elkaar. Gewerkte uren en bijvoorbeeld tijd-voor-tijd, ziekte en verlofuren worden moeiteloos geregistreerd. Én met behulp van de cloudbased software heb je altijd overal (ook via app!) inzicht tot je data en persoonlijke managementdashboard.

Efficiënter werken

booq Personeelsplanner heb je altijd bij je, via de iOS en Android app. Zo check je op je Apple Iphone snel even je rooster, of schiet je een vrije dag in. Als werkgever registreer je de uren waar je ook bent, zelfs onderweg! Wil je nog meer controle op gewerkte uren? Gebruik dan de tijdregistratieklok met vingerafdrukscan of scan een tag of pasje.

Al vele ondernemers gingen je voor

"Het controleren en accorderen van de uren scheelt mij heel veel tijd, omdat alles automatisch gelogd wordt en overzichtelijk is weergegeven. Dankzij de koppeling met de kassa kunnen we ook echt sturen op resultaat.”

Sharon Keizer - Bakkerij Nollen

"Iedereen weet wanneer hij of zij moet werken, vrij vragen gaat heel eenvoudig en bij ziekte met een paar muisklikken een bericht rondsturen wie een extra dienst wil draaien. Perfect!"

Esgo Kuiper – De Eendracht