De beste urenregistratie app Android: booq Personeelsplanner

  • Maximaal overzicht, bijvoorbeeld tussen geplande en gewerkte uren
  • Eenvoudig inklokken, nooit meer urenbriefjes
  • Koppeling met diverse salarispakketten zoals AFAS, Nmbrs en Loket
  • Export voor loonadministratie mogelijk

Urenregistratie app

Nooit meer met losse urenbriefjes die verwerkt moeten worden of eindeloos controleren van gewerkte uren. Dankzij de booq Personeelsplanner met Android app urenregistratie staan de gewerkte uren van jouw medewerkers altijd op de juiste manier digitaal geregistreerd. Ook tijd-voor-tijd, overuren, ziekte en verlof worden op de beste manier geregistreerd en overzichtelijk getoond.

Werktijden inklokken

Er zijn verschillende manier waarop medewerkers hun uren kunnen klokken: via een persoonlijke key, handmatig of met een tijdregistratie of prikklok. Onze tijdregistratieklok NOA maakt het je helemaal gemakkelijk. Medewerkers kiezen zelf of ze in- en uitklokken via een pasje/tag, vingerscan, smartphone, bankpas of OV-chipkaart!

Eenvoudig controleren en verlonen

Alle informatie wordt overzichtelijk in een dashboard weergegeven. Je ziet in één oogopslag bijvoorbeeld het verschil tussen de ingeplande uren en de daadwerkelijk geklokte uren. Handig om mee te nemen in je nieuwe planning. Stel regels in voor afronden en zie op basis van kleur direct wat afwijkt. Is alles oke? Dan kun je met één klik op de knop de uren accorderen en een export draaien voor de verloning.

Al vele ondernemers gingen je voor

“We bevelen het andere bedrijven aan. Het werkt super. Ook de medewerkers zijn enthousiast. Pushberichten via de app bij belangrijke roosterwijzigingen, goedkeuring van vrije dagen, heel handig.”

Patrick van Holsteijn - Stadsbakkerij de Diamanten Ring

"De booq Personeelsplanner is voor ons een krachtig instrument omdat iedereen kan zien wat de status van gewerkte uren is, roosters per seizoen kunnen worden klaargezet en je hebt een gesloten registratie."

Ed Breuren - Stadshotel Woerden