De beste urenregistratie app booq Personeelsplanner

  • Maximaal overzicht, bijvoorbeeld tussen geplande en gewerkte uren
  • Eenvoudig inklokken, nooit meer urenbriefjes
  • Koppeling met diverse salarispakketten zoals AFAS, Nmbrs en Loket
  • Export voor loonadministratie mogelijk

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

Het bespaart me niet alleen veel tijd, maar ook veel geld.
Jan Paul Bekker - De Ysbreeker

"Vroeger werkt ik met Excel, printjes ophangen en in een apart bestand de vrije dagen bijhouden. Nu staat alles in de booq Personeelsplanner. Veel overzichtelijker! Ik kan zien wie beschikbaar is, roosters maken, heb inzage in overuren en kan snel bijvoorbeeld vakantiedagen accorderen.”

Digitale urenregistratie

Nooit meer met losse urenbriefjes die verwerkt moeten worden of eindeloos controleren van gewerkte uren. Dankzij de booq Personeelsplanner urenregistratie app staan de gewerkte uren van jouw medewerkers altijd op de juiste manier digitaal geregistreerd. Ook tijd-voor-tijd, overuren, ziekte en verlof worden op de beste manier geregistreerd en overzichtelijk getoond.

Werktijden inklokken

Er zijn verschillende manier waarop medewerkers hun uren kunnen klokken: via een persoonlijke key, handmatig of met een tijdregistratie of prikklok die werkt op basis van de unieke kenmerken van een vingerafdruk.

Eenvoudig controleren en verlonen

Alle informatie wordt overzichtelijk in een dashboard weergegeven. Je ziet in één oogopslag bijvoorbeeld het verschil tussen de ingeplande uren en de daadwerkelijk geklokte uren. Handig om mee te nemen in je nieuwe planning. Stel regels in voor afronden en zie op basis van kleur direct wat afwijkt. Is alles oke? Dan kun je met één klik op de knop de uren accorderen en een export draaien voor de verloning.