Regel je urenregistratie simpel op jouw Android device

  • Meest gebruiksvriendelijke planner op de markt
  • Slimme app voor Android en iOS
  • Uitgebreide personeelsdossiers
  • Koppelingen mogelijk met loonadministratie en kassa

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

Perfect om op te sturen.
Gerrit-Jan Vos - Aan de Gracht en Brouwerij Eembier

“We zijn echt heel blij met de booq Personeelsplanner en de vingerscan. Het werkt prettig voor ons én het personeel, plus de rapportages zijn geniaal.”

Gebruiksvriendelijke personeelsplanning en urenregistratie voor Android, iOS en meer

De booq Personeelsplanner is de meest gebruiksvriendelijke planner op de markt. Roosters zitten voortaan razendsnel in elkaar, want je hebt tijdens het plannen direct inzicht in de contracten, ingestelde budgetten en bijvoorbeeld de actuele weersverwachting. Zo is het kiezen van de juiste bezetting een eitje.

Gebruik de app

Bovendien kun je onze online Personeelsplanner niet alleen op je desktop vanuit de browser benaderen, maar óók vanuit de app. Hierin kunnen ook je medewerkers met een persoonlijke inlog inloggen en zo hun roosters inzien, hun beschikbaarheid doorgeven en bijvoorbeeld verlof aanvragen. En heb je onverwacht een open dienst die snel ingevuld moet worden? Dan stuur je naar mogelijke vervangers een pushbericht in de app, zodat ze direct kunnen reageren als ze tijd hebben. Overzichtelijk en efficiënt!

Grip op je urenregistratie

Jouw booq Personeelsplanner houdt de werktijden van jouw team overzichtelijk bij. Maar ook tijd-voor-tijd, verlof, ziekte of overuren heb je direct inzichtelijk. En wil je nóg meer grip op je urenregistratie? Dan kun je kiezen voor werken met onze slimme vingerscan. Medewerkers klokken met hun vinger in en uit, en de planning houdt exact het verschil tussen de geplande en gewerkte uren bij. Van de afdrukken worden slechts enkele kenmerken als een versleutelde cijfercode opgeslagen, zodat het geheel privacyproof en superveilig blijft. En jij rust, controle en overzicht houdt!