Urenregistratie online

Ben jij klaar met papieren urenbriefjes die kwijtraken en het handmatig berekenen van gewerkte uren? Met de online urenregistratie van booq Personeelsplanner registreer je de werktijden van je medewerkers zonder moeite en zijn de verschillen tussen geplande en gewerkte uren in één oogopslag zichtbaar. Waar je ook bent, óók via de urenregistratie app. Bovendien stuur je de goedgekeurde uren eenvoudig door voor verloning. Wil je nóg meer grip op de gewerkte uren? Kies dan voor het in- en uitkloksysteem met tijdregistratie, en laat je personeel inklokken door middel van een vingerafdruk!

Urenregistratie: verschil geplande en gewerkte uren direct zichtbaar

Met de booq Personeelsplanner zie je bij de urenregistratie in één oogopslag de verschillen tussen geplande uren en gewerkte uren. Waar je ook bent, ook per app. Hierdoor kun je voor je eenvoudige urenregistratie bijvoorbeeld snel zien wanneer een medewerker te veel overuren heeft gemaakt. Ook ziekte- en verlofuren zijn gemakkelijk in te zien door de gebruiksvriendelijke omgeving.

Personeelsdossier

Elk moment inzicht in personeelsgegevens vanaf ieder apparaat met het online personeelsdossier van de booq Personeelsplanner. Geen stapels papierwerk, maar een overzichtelijk, digitaal personeelsdossier waarin gegevens veilig bewaard kunnen worden.

Alle medewerkersdata in één handig dossier

Met de booq Personeelsplanner zijn alle personeelsgegevens beschikbaar op één centrale plek. Op deze manier is het mogelijk om op elk moment personeelsgegevens in te zien vanaf verschillende devices. Loopt een contract van een medewerker af? Geen probleem! Beheerders krijgen automatisch een melding binnen het systeem wanneer een contract, ID-kaart of paspoort verloopt. Wil je bepaalde medewerkers meer rechten geven dan andere medewerkers? Ook dat is geen probleem met de booq Personeelsplanner!

Diverse interfaces en koppelingen

De booq Personeelsplanner koppelt graag met andere diensten die voor je simpele urenregistratie voor jou van belang zijn. Zo zijn er diverse interfaces mogelijk met bekende salarispakketten zoals AFAS, Nmbrs en Loket. Gegevens kunnen eenvoudig uitgewisseld worden tussen de booq Personeelsplanner en de desbetreffende software, waardoor dubbel werk verleden tijd is.

Eenvoudige urenregistratie medewerkers door inkloksysteem

Geen zin meer in urenbriefjes, pasjes, medewerkers die voor elkaar inchecken en bergen administratie? Kies dan voor de tijdregistratieklok. Medewerkers of personeel klokken zelf in en uit op basis van een persoonlijk pasje, tag of hun eigen vingerafdruk. Uren worden daarna automatisch geregistreerd en verwerkt in de booq Personeelsplanner.

Door de tijdregistratieklok is er ook elk moment een handig overzicht beschikbaar met medewerkers die op dat moment aanwezig zijn, kunnen geplande en gewerkte uren direct met elkaar vergeleken worden en is er de mogelijkheid om afrondingsregels in te stellen.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Aantal medewerkers

.