Software personeelsplanning

Zie jij wekelijks op tegen het maken van je personeelsplanning omdat je urenlang loopt te puzzelen met namen? Ben je altijd aan het zoeken naar de laatste urenbriefjes, actuele contracten en personeelsdossiers? Niet nodig!

De meest gebruiksvriendelijke planner op de markt

Het planningssysteem van booq helpt je om efficiënter personeel in te zetten en supereenvoudig een planning te maken. Op basis van relevante informatie zoals beschikbaarheid en budget is een planning voor het hele bedrijf zo gemaakt. De slimme personeelsplanningsoftware is zo ontwikkeld dat je in één oogopslag kunt zien hoe de personeelskosten zich verhouden tot de omzet en je direct wanneer nodig de planning aan kan passen.

Direct aan de slag,

altijd en overal

Met het booq planningssysteem kun je direct aan de slag, het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. booq Personeelsplanner is overal online toegankelijk, of je nu het liefst werkt op een laptop, tablet of telefoon! De basis van de personeelsplanningsoftware is erg eenvoudig: met het handige drag-en dropsysteem verplaats je de gewenste medewerkers eenvoudig naar de juiste plekken in je planning. Alle relevante informatie heb je bij de hand, zoals: de beschikbaarheid van je medewerkers en het personeelscijfer. Ook je medewerkers kunnen via de app gemakkelijk hun planning inzien en ontvangen pushberichten bij belangrijke wijzigingen!

Bekijk alle voordelen van

booq Personeelsplanner in

deze handige animatie!

booq Personeelsplanner is onderdeel van booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Dankzij onze jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen, in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. En groeit jouw bedrijf, dan groeit booq met je mee!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag kennismaken?

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ik wil direct een gratis demo aanvragen

.