De meest complete roostersoftware

Ervaar het gemak van booq Personeelsplanner:

  • Simpel en snel plannen
  • Medewerkers-app met notificaties
  • Tijdregistratieklok met vingerscan
  • Koppelingen met Afas, Nmbrs en Loket
  • Overal toegang via de Android- en iOS-app

Overzichtelijke roostersoftware

Zie jij elke week op tegen het moment dat er weer een voor je personeel gemaakt moet worden? Weg met het hardcopy rooster dat te veel tijd kost en nooit up-to-date is, want planning software booq Personeelsplanner maakt je leven gemakkelijker. Met behulp van de gebruiksvriendelijk drag-and-drop software bekijk je je welke medewerkers beschikbaar zijn en plaats je ze direct in het werkrooster. Je hebt hierbij inzicht in loonkosten, budgetten, competenties, afdelingsstructuur en bijvoorbeeld de weersverwachting. Wanneer er wijzigingen plaatsvinden, kan het gemakkelijk op één plek aangepast worden. Je kan werken vanuit een standaard rooster om een nieuwe planning te maken, wat wekelijks voor een grote tijdsbesparing zorgt.

Alles in één app

Niet alleen jij als werkgever wordt blij van onze roostersoftware, oók je medewerkers. Via de Android en iOS app kunnen zij altijd en overal het rooster inzien. Is er nog een open dienst in het weekend die ingevuld moet worden? Dan stuur je een pushmelding naar je medewerkers zodat zij zich aan kunnen melden. Vervolgens rooster jij degene in die het beste past. Een jongere weekendkracht naast een ervaren professional bijvoorbeeld. Ook het ruilen van diensten of insturen van verlof kunnen medewerkers via de app opgeven.

Stroomlijn van dag tot dag

Van het maken van een rooster tot het wijzingen van een personeelsdossier, het registreren van uren tot de verloning. Met booq planning software stroomlijn je alles binnen 1 systeem. Dankzij het overzichtelijke managementdashboard met rapportages en het personeelscijfer stuur je dag tot dag bij. Stem je bezetting af op dag-, week-, maand- of jaarbudgetten. Wil je nog meer grip over gewerkte uren? Kies dan voor een uitbreiding van de roostersoftware; tijdregistratieklok met vingerscan. Je medewerkers klokken zelf in en uit met hun vingerafdruk, pasje of tag.

Features

Al vele ondernemers vertrouwen op booq Personeelsplanner

“De Personeelsplanner werkt als een trein, fijn voor ons en onze medewerkers. Het is heerlijk werken zo, voor ons en onze medewerkers.”

Bart Melis – De Werf

"Wie is er beschikbaar, wie werkt wanneer, hoeveel uur is er totaal ingepland? De planning software biedt een totaaloverzicht."

Imogen Westerhof – Paviljoen van de Dame