Ervaar het gemak van roostersoftware booq Personeelsplanner

 

  • Simpel en snel plannen
  • Medewerkers-app met notificaties
  • Tijdregistratieklok met vingerscan
  • Koppelingen met Afas, Nmbrs en Loket

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

Perfect om op te sturen
Gerrit-Jan Vos – Aan de Gracht

“Met de booq Personeelsplanner en vingerscan zijn we erg blij. De roostersoftware werkt prettig voor ons en het personeel, plus rapportages zijn geniaal.”

Snel, overzichtelijk en handig

Zie jij elke week op tegen het moment dat er weer een voor je personeel gemaakt moet worden? Weg met het hardcopy rooster dat te veel tijd kost en nooit up-to-date is, want booq Personeelsplanner maakt je leven gemakkelijker. Met behulp van een gebruiksvriendelijk drap-and-drop systeem bekijk je je welke medewerkers beschikbaar zijn en plaats je ze direct in het rooster. Je hebt hierbij inzicht in loonkosten, budgetten, competenties, afdelingsstructuur en bijvoorbeeld de weersverwachting. Wanneer er wijzigingen plaatsvinden, kan het gemakkelijk op één plek aangepast worden. Je kan werken vanuit een standaard rooster om een nieuwe planning te maken, wat wekelijks voor een grote tijdsbesparing zorgt.

Alles in één app

Niet alleen jij als werkgever wordt blij van onze roostersoftware, oók je medewerkers. Via de Android en iOS app kunnen zij altijd en overal het rooster inzien. Is er nog een open dienst in het weekend die ingevuld moet worden? Dan stuur je een pushmelding naar je medewerkers zodat zij zich aan kunnen melden. Vervolgens rooster jij degene in die het beste past. Een jongere weekendkracht naast een ervaren professional bijvoorbeeld. Ook het ruilen van diensten of insturen van verlof kunnen medewerkers via de app opgeven.

Stroomlijn van dag tot dag

Van het maken van een rooster tot het wijzingen van een personeelsdossier, het registreren van uren tot de verloning. Met booq Personeelsplanner stroomlijn je alles binnen 1 systeem. Dankzij het overzichtelijke managementdashboard met rapportages en het personeelscijfer stuur je dag tot dag bij. Stem je bezetting af op dag-, week-, maand- of jaarbudgetten. Wil je nog meer grip over gewerkte uren? Kies dan voor een tijdregistratieklok met vingerscan. Je medewerkers klokken zelf in en uit met hun vingerafdruk.