Online rooster maken via app en browser

Ervaar het gemak van booq Personeelsplanner:

  • Plannen op omzet en budget
  • Medewerkers-app met notificaties
  • Medewerkers efficienter inzetten
  • Online urenregistratie
  • Overal toegang via de Android- en iOS-app
  • Realtime inzicht in rapportages

Tijdsbesparing met booq Personeelsplanner

Een rooster maken lijkt soms wel een puzzel. De éen werkt liever niet in het weekend, de ander kan alleen in de ochtend en dan heb je ook nog een nieuweling die nog niet alle taken kan doen. Klaar met alle hoofdbrekers? Met booq Personeelsplanner maak je eenvoudig een kloppend rooster.

Roosters maken en inzien via de app

Het handige drag-and-drop systeem maakt het maken van een rooster kinderlijk eenvoudig. Alle relevante informatie heb je bij de hand: budgetten, omzetten, de weersverwachting en events. Met één druk op de knop deel je het rooster met je collega’s. Via de Android en iOS app krijgen zij een pushbericht op hun mobiele telefoon. Ook zonder internetverbinding is het meest actuele rooster inzichtelijk!

Samen zorgen voor optimale personeelsbezetting

Met behulp van booq Personeelsplanner maak je je medewerkers op een laagdrempelige manier actief bij het maken van het rooster. Je motiveert je medewerkers via de app hun beschikbaarheid, verlofuren en andere belangrijke updates te delen. Samen zorg je voor een optimaal rooster.

Features

Al vele ondernemers vertrouwen op booq Personeelsplanner

“De Personeelsplanner werkt als een trein, fijn voor ons en onze medewerkers. Het is heerlijk werken zo. We controleren de uren en sturen ze met één druk op de knop naar de accountant”

Bart Melis – Restaurant De Werf

"We merken dat collega's het fijnst hun werk doen, als ze zich geen zorgen hoeven te maken over urenregistratie en bijvoorbeeld eenvoudig verlof kunnen aanvragen. Daarom kozen we voor booq Personeelsplanner.”

Sharon Keizer - Bakkerij Nollen