Rooster maken met booq Personeelsplanner - inclusief app

  • Plannen op omzet en budget
  • Personeelsplanner-app
  • Urenregistratie
  • Managementdashboard

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

De booq Personeelsplanner app voorkomt onduidelijkheid
Willem Neutkens – Bij de Neut

“Ons personeel kan 24/7 het rooster online inzien via de app. Iedereen weet precies wanneer ze moeten werken.”

Tijdsbesparing met booq Personeelsplanner

Een rooster maken lijkt soms wel een puzzel. De éen werkt liever niet in het weekend, de ander kan alleen in de ochtend en dan heb je ook nog een nieuweling die nog niet alle taken kan doen. Klaar met alle hoofdbrekers? Met booq Personeelsplanner maak je eenvoudig een kloppend rooster.

Roosters maken en inzien via de app

Het handige drag-and-drop systeem maakt het maken van een rooster kinderlijk eenvoudig. Alle relevante informatie heb je bij de hand: budgetten, omzetten, de weersverwachting en events. Met één druk op de knop deel je het rooster met je collega’s. Via de Android en iOS app krijgen zij een pushbericht op hun mobiele telefoon. Ook zonder internetverbinding is het meest actuele rooster inzichtelijk!

Samen zorgen voor optimale personeelsbezetting

Met behulp van booq Personeelsplanner maak je je medewerkers op een laagdrempelige manier actief bij het maken van het rooster. Je motiveert je medewerkers via de app hun beschikbaarheid, verlofuren en andere belangrijke updates te delen. Samen zorg je voor een optimaal rooster.