Rooster maken voor je personeel? Zo gebeurd!

  • Overzichtelijke gebruikersomgeving
  • Altijd en overal toegang tot het rooster
  • Medewerkers efficiënter inzetten
  • Eenvoudig en snel

Een rooster maken was nog nooit zo eenvoudig

Het van een is niet altijd even makkelijk. Door losse urenbriefjes, mailtjes en Excel-bestanden kan het maken van een rooster veel tijd in beslag nemen én is de kans om fouten te maken groot. Met booq Personeelsplanner maak, deel en wijzig je roosters voor het hele bedrijf in een handomdraai. Met de roostersoftware van booq kun je direct aan de slag, het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. booq Personeelsplanner is overal online toegankelijk, of je nu het liefst werkt op een laptop, tablet of telefoon!

Snel en eenvoudig online roosters maken

De basis van de roostersoftware is erg eenvoudig: met het handige drag-en dropsysteem verplaats je de gewenste medewerkers eenvoudig naar de juiste plekken in je weekrooster. Bij het online maken van het rooster heb je inzicht in allerlei relevante gegevens zoals de beschikbaarheid van je medewerkers, loonkosten, budgetten, verlofaanvragen die in behandeling zijn én een overzicht van ziekte-uren. Heeft iemand te veel overuren gemaakt, dan zie je dit direct bij het maken. Zo houdt je de personeelskosten in de hand.

Eén handige app voor al het personeel

Ook je medewerkers kunnen via de booq Personeelsplanner app voor Android en iOS altijd en overal hun rooster inzien. Bij belangrijke wijzigingen ontvangen zij direct een pushbericht op hun mobiel. Daarnaast kunnen medewerkers met de app verlof aanvragen en shifts ruilen.

Urenregistratie in vlugge stappen

Ook je urenregistratie is met booq Personeelsplanner een fluitje van een cent. In no time controleer je alle gedraaide diensten én het verschil met de geplande uren. Als je de uren hebt geaccordeerd, kun je deze direct exporteren naar je salarisadministratie of accountant voor de verloning. De Personeelsplanner koppelt namelijk graag met interfaces als AFAS, ADP, Nmbrs. Zo kunnen gegevens eenvoudig uitgewisseld worden.

Features