Online rooster maken voor je personeel? Zo gebeurd!

Ervaar het gemak van booq Personeelsplanner:

  • Overzichtelijke gebruikersomgeving
  • Altijd en overal toegang tot het rooster
  • Medewerkers efficiënter inzetten
  • Eenvoudig en snel rooster maken

Een rooster maken was nog nooit zo eenvoudig

Een rooster maken is niet altijd even makkelijk. Door losse urenbriefjes, mailtjes en Excel-bestanden kan het maken van een rooster veel tijd in beslag nemen én is de kans om fouten te maken groot. Met booq Personeelsplanner maak, deel en wijzig je roosters voor het hele bedrijf in een handomdraai. Met de roostersoftware van booq kun je direct aan de slag, het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. booq Personeelsplanner is overal online toegankelijk, of je nu het liefst werkt op een laptop, tablet of telefoon!

Snel en eenvoudig online roosterplanning maken

De basis van de roostersoftware is erg eenvoudig: met het handige drag-en dropsysteem verplaats je de gewenste medewerkers eenvoudig naar de juiste plekken in je weekrooster. Bij het online maken van het rooster heb je inzicht in allerlei relevante gegevens zoals de beschikbaarheid van je medewerkers, loonkosten, budgetten, verlofaanvragen die in behandeling zijn én een overzicht van ziekte-uren. Heeft iemand te veel overuren gemaakt, dan zie je dit direct bij het maken. Zo houdt je de personeelskosten in de hand.

Eén handige app voor al het personeel

Ook je medewerkers kunnen via de booq Personeelsplanner app voor Android en iOS altijd en overal hun rooster inzien. Bij belangrijke wijzigingen ontvangen zij direct een pushbericht op hun mobiel. Daarnaast kunnen medewerkers met de app verlof aanvragen en shifts ruilen.

Urenregistratie in vlugge stappen

Ook je urenregistratie is met booq Personeelsplanner een fluitje van een cent. Vooral met onze tijdregistratieklok NOA. In no time controleer je alle gedraaide diensten én het verschil met de geplande uren. Als je de uren hebt geaccordeerd, kun je deze direct exporteren naar je salarisadministratie of accountant voor de verloning. De Personeelsplanner koppelt namelijk graag met interfaces als AFAS en Nmbrs. Zo kunnen gegevens eenvoudig uitgewisseld worden.

Features

Al vele ondernemers vertrouwen op booq Personeelsplanner

"Waarom booq Personeelsplanner voor ons een krachtig instrument is? Omdat iedereen kan zien wat bijvoorbeeld de status van gewerkte uren is, roosters per seizoen kunnen worden klaargezet én je hebt een gesloten registratie."

Ed Breuren - Stadshotel Woerden

"De Personeelsplanner is een hele handige tool omdat wij inmiddels 3 bedrijven hebben en een groot personeelsbestand. Waar onze medewerkers ook zijn, ze kunnen via de app het rooster zien en hun beschikbaarheid doorgeven."

Pim de Lange – Ter Marsch en Co