Rooster maken

Het maken van een werkrooster is niet altijd even makkelijk. Door losse urenbriefjes, mailtjes en Excel-bestande kan het maken van een rooster veel tijd in beslag nemen én is de kans om fouten te maken groot.

Werkrooster maken met booq Personeelsplanner - zo geregeld

Met booq Personeelsplanner maak je snel en eenvoudig een dienstrooster voor het hele bedrijf. Bij het online maken van het rooster heb je inzicht in allerlei relevante gegevens zoals de beschikbaarheid van je medewerkers, verlofaanvragen die in behandeling zijn én een overzicht van ziekte-uren. Heeft iemand te veel overuren gemaakt, dan zie je dit direct bij het rooster maken. Zo houdt je de personeelskosten in de hand.

Snel en eenvoudig online roosters maken

Met de roostersoftware van booq kun je direct aan de slag, het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. booq Personeelsplanner is overal online toegankelijk, of je nu het liefst werkt op een laptop, tablet of telefoon! De basis van de roostersoftware is erg eenvoudig: met het handige drag-en dropsysteem verplaats je de gewenste medewerkers eenvoudig naar de juiste plekken in je weekrooster. Alle relevante informatie heb je bij het inroosteren bij de hand, zoals: de beschikbaarheid van je medewerkers en het personeelscijfer. Ook je medewerkers kunnen via de app gemakkelijk hun rooster inzien en ontvangen pushberichten bij belangrijke wijzigingen!

Bekijk alle voordelen van

booq Personeelsplanner in

deze handige animatie!

booq Personeelsplanner is onderdeel van booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Dankzij onze jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen, in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. En groeit jouw bedrijf, dan groeit booq met je mee!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag kennismaken?

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ik wil direct een gratis demo aanvragen

.