Eén compleet systeem voor je personeelsrooster

  • Personeelsrooster zo gemaakt
  • Medewerkers-app met notificaties
  • Plannen op omzet en budget
  • Inzicht geplande vs. gewerkte uren

Maak je personeelsrooster online

Het maken van een personeelsrooster kan een tijdrovende bezigheid zijn. De juiste balans tussen beschikbaarheid, wisselende diensten en voorkeuren om een optimale planning te maken is complex. booq Personeelsplanner werkt voor jou en helpt je met minder administratieve handelingen het ultieme rooster te maken. Laat je rooster op papier en Excell links liggen en stap over naar onze online planning software.

Personeelsrooster tool voor de moderne ondernemer

Met booq Personeelsplanner beperk de invoer van personeelsgegevens, het maken van een personeelsrooster en urenregistratie tot één bron. Via de online tool of app sleep je medewerkers naar gaten in het rooster. Hierbij zijn onder andere de loonkosten, budgetten en events inzichtelijk. Ook plan je op basis van competenties en afdelingen. Zo wordt het maken van een personeelsrooster een fluitje van een cent! Zijn er nog open diensten? Dan stuur je via de app een notificatie rond, waarin je collega’s hun interesse door kunnen geven. Zo worden betrokken collega’s beloond met een extra dienst!

Software inclusief urenregistratie

Met de urenregistratie software worden gewerkte uren moeiteloos geregistreerd. Ook tijd-voor-tijd, over-, ziekte- en verlofuren worden bijgehouden in hetzelfde systeem. Wil je nog meer controle, dan kun je kiezen voor een tijdregistratieklok waarbij je personeel in- en uitklokt door middel van een scan van een vinger, tag of pasje.

Features