Eén compleet systeem voor je personeelsrooster

  • Simpel en snel plannen
  • Medewerkers-app met notificaties
  • Plannen op omzet en budget
  • Inzicht geplande vs. gewerkte uren

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

De Personeelsplanner werkt als een trein
Bart Melis – Restaurant de Werf

“Fijn voor ons en onze medewerkers. We controleren de uren en sturen ze met één druk op de knop naar de accountant.”

Maak je personeelsrooster online

Het maken van een personeelsrooster kan een tijdrovende bezigheid zijn. De juiste balans tussen beschikbaarheid, wisselende diensten en voorkeuren om een optimale planning te maken is complex. booq Personeelsplanner werkt voor jou en helpt je met minder administratieve handelingen het ultieme rooster te maken. Laat je rooster op papier en Excell links liggen en stap over naar onze online planning software.

Dé tool voor de moderne ondernemer

Met booq Personeelsplanner beperk de invoer van personeelsgegevens, het maken van een personeelsrooster en urenregistratie tot één bron. Via de online tool of app sleep je medewerkers naar gaten in het rooster. Hierbij zijn onder andere de loonkosten, budgetten en events inzichtelijk. Ook plan je op basis van competenties en afdelingen. Zo wordt het maken van een personeelsrooster een fluitje van een cent! Zijn er nog open diensten? Dan stuur je via de app een notificatie rond, waarin je collega’s hun interesse door kunnen geven. Zo worden betrokken collega’s beloond met een extra dienst!

Software inclusief urenregistratie

Met de urenregistratie software worden gewerkte uren moeiteloos geregistreerd. Ook tijd-voor-tijd, over-, ziekte- en verlofuren worden bijgehouden in hetzelfde systeem. Wil je nog meer controle, dan kun je kiezen voor een tijdregistratieklok waarbij je personeel in- en uitklokt door middel van een scan van een vinger of pasje.