De meest gebruiksvriendelijke personeelsplanning software

  • Handig drag- en dropsysteem
  • Online personeelsdossier
  • Open diensten delen via app
  • Afstemmen op omzet, budgetten en events

Bespaar tijd op je planning

Merk je dat het maken en je personeelsplanning te veel tijd kost? De personeel planning software van booq is ontwikkeld om vlug en eenvoudig te plannen. Met de online tool maak je een evenwichtige planning aan de hand van de beschikbaarheid van je medewerkers, loonkosten, budgetten en meer.  Alle relevante informatie heb je bij de hand, handig!

Online systeem

Het enige wat je nodig hebt voor het maken van een personeelsplanning is een computer, smartphone of tablet met internetverbinding. Het software programma booq Personeelsplanner is namelijk altijd en overal online toegankelijk. Moet er iets gewijzigd worden, dan kan de personeelsplanning makkelijk op één plek worden aangepast en hebben al je collega’s inzicht in de meest recente planning. Geen dubbele handelingen dus!

Personeelsplanning app

Met de app kunnen je medewerkers overal de planning inzien, maar ook verlof aanvragen of shifts ruilen. Bij belangrijke wijzingen wordt er een pushnotificatie verzonden, zo is iedereen altijd op de hoogte. Managers kunnen in de app ook statistieken inzien zoals de omzet en personeelskosten. Dit helpt je in de afweging om bij te sturen of extra krachten in te zetten.