De meest gebruiksvriendelijke personeelsplanning app

  • Snel en efficiënt plannen
  • Eenvoudige urenregistratie
  • Geen hardware nodig
  • Werk zonder internet door

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

De booq Personeelsplanner voorkomt onduidelijkheid
Willem Neutkens – Bij de Neut

Ons personeel kan 24/7 de personeelsplanning inzien via de app. Iedereen weet precies wanneer ze moeten werken.”

Maak plannen makkelijk

Met de online software van booq is het maken van een personeelplanning een overzichtelijke klus. Je ziet in één oogopslag wie er beschikbaar is en met welke skills. Vervolgens sleep je je collega’s naar gaten in het rooster. Daarbij heb je inzicht in de weersverwachting, omzet, en loonkosten. Zo gepiept!

Personeelsplanning app

Dankzij de app heeft iedereen altijd en overal toegang dat het meest actuele rooster. Via een pushbericht is iedereen op de hoogte van wijzingen of een open dienst. En je medewerker sturen zelf, via de app, hun verlofuren in of ruilen ze hun shifts. Dankzij deze interactieve communicatie betrekt je medewerkers bij de planning. Zo gaat plannen een stuk gemakkelijker.