Koppel je booq Personeelsplanner probleemloos aan Nmbrs

  • Plannen op loonkosten, contracturen en budget
  • Verschil geplande en gewerkte uren direct zichtbaar
  • Export voor loonadministratie
  • Overzichtelijke managementrapportages

Oplossing

Management

In jouw dashboard met prestatiemeters zie je altijd realtime de omzet, de personeelskosten, het personeelscijfer en de productiviteit. Zo kun je razendsnel bijsturen en optimaliseren!

Personeel

Dankzij de handige app kun je altijd en overal je actuele rooster inzien, beschikbaarheid doorgeven of verlof aanvragen. Bij belangrijke wijzigingen in het rooster ontvang je een handig pushbericht.

Branches

Horeca, catering, retail, leisure, sport en zorg: de booq Personeelsplanner is van alle markten thuis. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf te voordelen. Meer inzicht, meer omzet, meer tijd!

Sturen op resultaat.
Marieke Mijnen - Bakkerij Nollen

“Dankzij de koppeling tussen de booq Personeelsplanner en de kassa kunnen we echt sturen op resultaat. Ook de koppeling met Nmbrs is erg handig.”

Zoek je een fijne personeelsplanner met Nmbrs koppeling?

Dan heb je die bij deze gevonden! De booq Personeelsplanner is ongekend gebruiksvriendelijk: de lay-out is intuïtief en je hebt alle belangrijke features zonder ingewikkelde leertrajecten zo gevonden. Bovendien sleep je medewerkers in seconden naar de juiste plekken in het rooster waarbij je direct rekening kunt houden met ingestelde budgetten, loonkosten en contracturen. Kortom: je bespaart voortaan uren werk per maand!

Nmbrs koppeling

We hebben diverse koppelingen beschikbaar voor de booq Personeelsplanner, waaronder en integratie met Nmbrs. Zo kunnen je alle geregistreerde en goedgekeurde uren met een druk op de knop naar je favoriete salarissoftware laten sturen, en bespaar je nóg meer tijd en kosten.

Kassa koppeling

Naast een salarispakket kun je ook je kassa aan de planner koppelen. De omzet wordt dan direct in de planner geladen, waardoor je ziet hoe efficiënt er gewerkt wordt. Tijdens het plannen krijg je ook inzicht in het effect van een extra dienst op het personeelscijfer, bijvoorbeeld. Zo heb jij altijd je bezetting op orde!