Koppel je booq Personeelsplanner probleemloos aan Nmbrs

  • Handig drag- en dropsysteem
  • Plannen op loonkosten, contracturen en budget
  • Verschil geplande en gewerkte uren direct zichtbaar
  • Online personeelsdossier
  • Export voor loonadministratie
  • Overzichtelijke managementrapportages

Zoek je een fijne personeelsplanner met Nmbrs koppeling?

Dan heb je die bij deze gevonden! De booq Personeelsplanner is ongekend gebruiksvriendelijk: de lay-out is intuïtief en je hebt alle belangrijke features zonder ingewikkelde leertrajecten zo gevonden. Bovendien sleep je medewerkers in seconden naar de juiste plekken in het rooster waarbij je direct rekening kunt houden met ingestelde budgetten, loonkosten en contracturen. Kortom: je bespaart voortaan uren werk per maand!

Nmbrs koppeling

We hebben diverse koppelingen beschikbaar voor de booq Personeelsplanner, waaronder en integratie met Nmbrs. Zo kunnen je alle geregistreerde en goedgekeurde uren met een druk op de knop naar je favoriete salarissoftware laten sturen, en bespaar je nóg meer tijd en kosten.

Kassa koppeling

Naast een salarispakket kun je ook je kassa aan de planner koppelen. De omzet wordt dan direct in de planner geladen, waardoor je ziet hoe efficiënt er gewerkt wordt. Tijdens het plannen krijg je ook inzicht in het effect van een extra dienst op het personeelscijfer, bijvoorbeeld. Zo heb jij altijd je bezetting op orde!

Al vele ondernemers vertrouwen op booq Personeelsplanner

“We bevelen het andere bedrijven aan. Het werkt super. Ook de medewerkers zijn enthousiast. Pushberichten via de app bij belangrijke roosterwijzigingen, goedkeuring van vrije dagen, heel handig.”

Patrick van Holsteijn - Stadsbakkerij de Diamanten Ring

"Omdat wij inmiddels 3 bedrijven hebben, is de booq Personeelsplanner een handige tool. Waar onze medewerkers ook zijn, ze kunnen gelijk via de app het rooster zien en hun beschikbaarheid doorgeven."

Pim de Lange – Ter Marsch en Co