Koppel je booq Personeelsplanner probleemloos aan Nmbrs

  • Plannen op loonkosten, contracturen en budget
  • Verschil geplande en gewerkte uren direct zichtbaar
  • Export voor loonadministratie
  • Overzichtelijke managementrapportages

Zoek je een fijne personeelsplanner met Nmbrs koppeling?

Dan heb je die bij deze gevonden! De booq Personeelsplanner is ongekend gebruiksvriendelijk: de lay-out is intuïtief en je hebt alle belangrijke features zonder ingewikkelde leertrajecten zo gevonden. Bovendien sleep je medewerkers in seconden naar de juiste plekken in het rooster waarbij je direct rekening kunt houden met ingestelde budgetten, loonkosten en contracturen. Kortom: je bespaart voortaan uren werk per maand!

Nmbrs koppeling

We hebben diverse koppelingen beschikbaar voor de booq Personeelsplanner, waaronder en integratie met Nmbrs. Zo kunnen je alle geregistreerde en goedgekeurde uren met een druk op de knop naar je favoriete salarissoftware laten sturen, en bespaar je nóg meer tijd en kosten.

Kassa koppeling

Naast een salarispakket kun je ook je kassa aan de planner koppelen. De omzet wordt dan direct in de planner geladen, waardoor je ziet hoe efficiënt er gewerkt wordt. Tijdens het plannen krijg je ook inzicht in het effect van een extra dienst op het personeelscijfer, bijvoorbeeld. Zo heb jij altijd je bezetting op orde!