Manage meerdere vestigingen

Met booq Personeelsplanner versimpel je het managen van de planning en urenregistratie van al je vestigingen, ongeacht het aantal locaties.

Vestigingen vergelijken

Indien je onderneming meerdere vestigingen heeft, kun je met booq Personeelsplanner de prestaties van verschillende locaties met elkaar vergelijken. In het overzichtelijke dashboard met pijlers zie je bijvoorbeeld de omzet, personeelskosten en het personeelscijfer. Oók heeft het management inzicht in specifiekere informatie zoals het aantal verlofuren en ziekte-uren.

Splitsing van urenregistratie

Als je verantwoordelijk bent voor het bijhouden van de urenregistratie van meerdere vestigingen, wil je overzicht en duidelijkheid. Zeker wanneer diverse contractsoorten, verlofaanvragen en ziektemeldingen een rol spelen. Voor de loonadministratie splits je met booq Personeelsplanner eenvoudig de urenregistratie van verschillende locaties.

Detacheren

Het kan voorkomen dat je medewerkers van de ene locatie bij een andere locatie in wil zetten. Bijvoorbeeld tijdens evenementen of een personeelstekort. In booq Personeelsplanner ziet je meteen welke medewerkers in meerdere vestingen ingezet kunnen worden. En door middel van automatische rapportages factureer je flexibel al het gedetacheerde personeel.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.