Koppel de loonadministratie

De planner kan gekoppeld worden aan verschillende applicaties voor het verwerken van de loonadministratie. Hierdoor kunnen gegevens moeiteloos uitgewisseld worden tussen booq Personeelplanner en de desgewenste koppeling..

Urenoverzicht

De loonadministratie is het onmisbare sluitstuk richting de output naar de payroll. Gewerkte uren en andere uursoorten als ziekte- en vakantieuren worden in één totaaloverzicht getoond. Daarbij is ook inzicht in het saldo van min- en plusuren. Berekende toeslagen voor het werken bijvoorbeeld tijdens feestdagen en nachtdiensten worden automatisch toegepast en kunnen eventueel tot op indiviueel medewerkersniveau gedaan worden. Zo werk je sneller en efficienter.

Loonadministratie

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat het urenoverzicht kloppend en volledig is. Via de pagina loonadministratie heb je de ideale mogeljkheid om de controle uit te voeren. Dit scherm toont namelijk het overzicht van de geplande diensten die nog geen uren toegekend hebben gekregen in de verloningsperiode en welke al wel geboekt zijn en nog niet geaccordeerd zijn door de werkgever.

Melding contractprobleem

Een andere handige functionaliteit voor jou als werkgever is de melding contractprobleem. Deze melding attendeer je op het feit dat contracten bijvoorbeeld onjuist ingevoerd zijn, waardoor het onmogelijk is voor het systeem om berekeningen uit te voeren. Je zult begrijpen dat ieder contract unieke vakantieuren of tijd-voor-tijd afspraken kan hebben en zodoende een eigen berekening kent. De melding laat zien welke actie jij als werkgever moet ondernemen om het systeem alsnog juist in te stellen. Zo heb je volledig overzicht.

Export loonadministratie

Als je deze stappen hebt doorlopen, kun je de benodigde informatie doorsturen naar de loonadministratie voor de correcte en foutloze uitbetaling. Het doorsturen doe je snel middels een export of koppeling met je salarispakket. Direct na het afsluiten van de verloonperiode worden nieuwe standen van vakantiedagen en tijd-voor-tijd-uren zichtbaar in de medewerkers-app.

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.