Efficiëntieslag salarisadministratie dankzij booq Personeelsplanner met Loket koppeling

  • Regel personeelsplanning, urenregistratie en de verloning is een handomdraai.
  • Altijd een overzichtelijke weergave van geplande en gewerkte uren.
  • Exporteer automatisch nieuwe werknemers van de booq Personeelsplanner naar Loket.
  • Importeer goedgekeurde uren in een handomdraai in Loket.

Koppel jouw personeelsplanner met Loket

Wil je omslachtige administratie voorkomen en zaken vereenvoudigen voor al je medewerkers? Dan is de booq Personeelsplanner met Loket koppeling iets voor jou! Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid waren de uitgangspunten bij het ontwikkelen van de planner. Zo kunnen medewerkers via de app altijd en overal zien wanneer ze ingeroosterd zijn, en ook hun beschikbaarheid en verlofverzoeken geven ze overzichtelijk digitaal door.

Eenvoudig roosters maken

De planner beschikt over alle relevante informatie om snel een goede planning te maken. Op basis van bijvoorbeeld beschikbaarheid en reeds gewerkte uren, ingestelde budgetten, loonkosten en de weersvoorspelling. De planner sleept de juiste medewerkers eenvoudig naar de open plekken in het rooster. Een ook een standaardplanning maken is zo gepiept.

Loket koppeling

Als Loket jouw salarisadministratiepakket is, wil je natuurlijk dat je goedgekeurde uren niet handmatig in hoeft te voeren, maar dat dit geautomatiseerd gebeurt. Daarom hebben we een koppeling tussen booq Personeelsplanner en Loket gerealiseerd. Door de systemen te verbinden kun je moeiteloos plannen, de urenregistratie bijhouden én verlonen. Handig voor jou, fijn voor alle medewerkers.

Al vele ondernemers vertrouwen op booq Personeelsplanner

"Het controleren en accorderen van de uren scheelt mij heel veel tijd, omdat alles automatisch gelogd wordt en overzichtelijk is weergegeven. Dankzij de koppeling met de kassa kunnen we ook echt sturen op resultaat.”

Sharon Keizer - Bakkerij Nollen

"De booq Personeelsplanner is voor ons een krachtig instrument omdat iedereen kan zien wat de status van gewerkte uren is, roosters per seizoen kunnen worden klaargezet en je hebt een gesloten registratie."

Ed Breuren - Stadshotel Woerden