Koppelingen

Hieronder vind je een lijst van applicaties waaraan booq Personeelsplanner gekoppeld kan worden. Zoek je een specifieke koppeling die hier niet aangegeven staat? Dan kun je het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor je wensen te bespreken.

Koppelingen loonadministratie

booq Personeelsplanner kan gekoppeld worden aan verschillende applicaties voor het verwerken van de loonadministratie. Hierdoor kunnen gegevens moeiteloos uitgewisseld worden tussen booq Personeelsplanner en de desgewenste koppeling. Zo heb je nooit dubbel werk en voorkom je fouten.

Contact koppeling AFAS

AFAS

koppeling Nmbrs

Nmbrs

Loket.nl

Loket.nl

Contact Unit4 koppeling

Unit4

Contact ADP koppeling

ADP

Contact Exact koppeling

Exact

Contact RAET koppeling

Reat

Contact koppeling Visma

Visma

Contact koppeling Easylon

Easylon

Contact koppeling Loon

Loon

Contact koppeling Salar

Salar

 

Kassakoppeling

Wanneer je gebruik maakt van een booq-, Vectron- of WinSale-kassa is het mogelijk om je kassasysteem te koppelen aan booq Personeelsplanner. Dit is handig wanneer je de omzet en de personeelskosten tegen elkaar af wilt zetten. Zo zie je direct hoe efficiënt er gewerkt wordt. Tijdens het plannen zie je meteen de invloed van een extra dienst op het personeelscijfer. De productiviteit verhogen en kosten besparen gaat zo nóg gemakkelijker.

Contact koppeling booq kassa

booq

Contact koppeling vectron

Vectron

Contact winsale koppeling

WinSale

 

Reserveringssoftware

De koppeling met booq Tafelreservering geeft jouw organisatie de mogelijkheid om het aantal gereserveerde gasten in het inroosterscherm inzichtelijk te krijgen. Wanneer de uitgebreide functionaliteit ‘Dagmaster’ geopend wordt, wordt per uur weergegeven op welk tijdstip de gasten gereserveerd hebben. De koppeling actualiseert het aantal gereserveerde gasten elk uur, zodat je gemakkelijk je personeelsplanning kunt aanpassen.

Contact koppeling booq Tafelreservering

booq Tafelreservering

 

Informatielijnen

Wil je andere data, zoals het aantal geboekte kamers in je hotel of het aantal verkochte tickets in je museum als informatielijn inzichtelijk hebben, dan kan je óók deze data middels onze API beschikbaar stellen in het inroosterscherm. Zo heb je altijd inzicht in de actuele stand van zaken!

informatielijnen contact

API

Meer weten over onze koppelingen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

.