Features

Wat er allemaal mogelijk is? Dat bepaal jij. Of je nu de omzet uit je kassa aan je loonkosten wilt koppelen of de roosters van verschillende vestigingen wilt maken. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen. Hoge personeelskosten voorkomen door medewerkers in te plannen op basis van het weer of events? Plannen aan de hand van ingestelde budgetten? Met booq Personeelsplanner kan dit allemaal. Wij zorgen dat elke oplossing een verlengstuk is van jouw onderneming. Oftewel: open for business!

Drag & Drop
Met het handige drag- en dropsysteem sleep je de gewenste medewerkers naar de juiste plekken in het rooster. Ideaal!
Urenregistratie
Registreer zonder moeite de werktijden van je medewerkers. Verschillen tussen geplande en gewerkte uren zijn in één oogopslag zichtbaar
Personeelsdossier
Elk moment inzicht in personeelsgegevens vanaf ieder apparaat met het online personeelsdossier van de booq Personeelsplanner.
24/7 relevante info
Je personeelsplanning wil je af kunnen stemmen op relevante factoren zoals het weer en events. De Personeelsplanner laat je deze informatie 24/7 zien.
Tijdregistratieklok
Nóg meer grip op gewerkte uren? Kies dan voor de tijdregistratieklok. Hiermee klokken je personeelsleden gemakkelijk in- en uit op basis van een vingerscan, pasje, tag of eigen bankpas, OV-chipkaart of smartphone.
Kassakoppeling
Door de omzet uit je kassa’s te koppelen aan de loonkosten kan je realtime zien of je efficiënt werkt. Ook zie je meteen wat de invloed van een extra dienst op het personeelscijfer is.
Personeelsplanner-app
Iedere medewerker heeft via de Personeelsplanner app 24/7 inzicht in het rooster. Zijn er belangrijke wijzigingen? Dan stuur je via de app een mobiel pushbericht.
Open diensten
Zitten er nog gaten in je rooster? Met de Personeelsplanner deel je deze via één druk op de knop met je personeel. Zij kunnen direct hun beschikbaarheid melden.
Personeelsmaaltijd
De Belastingdienst stelt het verplicht om een prijs aan een personeelsmaaltijd te hangen, anders wordt het belast. Via de Personeelsplanner-app kan je doorgeven dat je als medewerker een maaltijd gegeten hebt.
Plannen op budgetten
Door te plannen aan de hand van ingestelde budgetten zie je direct hoe goed de huidige planning daarop aansluit.
Managementdashboard
Of je nu graag werkt met een tablet, laptop of telefoon, het handige managementdashboard met prestatiemeters is responsive op elk device en overal overzichtelijk!
Toplevel
Meerdere locaties simultaan beheren en vergelijken. Ook voor grote bedrijven met veel locaties dé tool om overzicht te bewaren!
Interface salarispakketten
booq Personeelsplanner koppelt standaard met bekende salarispakketten. Stam- en contractgegevens plus gewerkte uren worden zo uitgewisseld.
Urenexport
Een uitdraai van de gewerkte uren is met de urenkoppeling van booq Personeelsplanner zo gemaakt.
Contact opnemen