Ter Marsch en Co, Rotterdam

Bij Ter Marsch en Co eet je – heel bijzonder – de lekkerste hamburger van Nederland. Eigenaar Pim de Lange en compagnon Olaf Oldenburg zijn met recht pioniers op het gebied van hamburgers. Zo doen ze graag mee aan de World Food Championships in de categorie Worlds Best Burger. Het is duidelijk, echte vleesliefhebbers zitten goed bij Ter Marsch & Co. Het eten is goed, het concept is helder. Heerlijke sausjes, goede wij en homemade brownies om bij te watertanden, wij zijn fan.

3 vestigingen: 1 groot personeelsbestand

De Personeelsplanner is voor Ter Marsch & Co een hele handige tool omdat ze inmiddels 3 bedrijven hebben met een groot personeelsbestand. Ook zijn ze 7 dagen per week open, wat diverse shifts met zich meebrengt. Via de app op de smartphone maakt iedere werknemer zijn eigen account aan. Waar de werknemers van Ter Marsch & Co ook zijn, ze kunnen gelijk het rooster zien en geven hun beschikbaarheid. Ook kunnen medewerkers van de ene vestiging gemakkelijk bij de andere vestiging in worden gepland zonder extra administratieve rompslomp.

Ter Marsch & Co is dé plek om samen met vrienden te bezoeken voor je een avondje gaat stappen of waar je juist blijft plakken aan de bar tot ’s avonds laat. Een klein bedrijf met een superhoge service in het vaandel.

Wil je net als Ter Marsch & Co jouw personeelsbestand dat op verschillende locaties werkt op een handige manier inroosteren en informeren bij wijzingen via de app? Neem vrijblijvend contact met ons op!