Stadshotel, Woerden

In Het Groene Hart van Holland ligt het gemoedelijke stadje Woerden. In het hart staat het Arsenaal uit 1762 dat zorgvuldig is gerestaureerd tot eigentijdse horecagelegenheid: Stadshotel Woerden & Van Rossum. Op de bovenste verdiepingen is een boutique hotel ondergebracht. De bar, het restaurant en de verswinkel met o.a. heerlijke kazen en wijnen zijn gevestigd op de begane grond.

Een sfeervol horecaconcept met lokale gezelligheid en ongedwongen gastvrijheid. In de beleving van horeca-echtpaar Ed en Wieteke Breuren wordt alles op alles gezet om de gast te verwennen. Het bijzonder is dat het oude wapenarsenaal is verbouwd met de techniek van nu: alles is geautomatiseerd. De booq Personeelsplanner helpt ze om de zintuigen optimaal te prikkelen.

Een krachtig instrument

In de automatiseringsslag is gekozen voor de Personeelsplanner. Een krachtig instrument voor Ed omdat hij de statussen van de uren direct in kan zien én een personeelsdossier op kan bouwen. Wat ook erg handig is voor Stadshotel Woerden is dat roosters voor de diverse onderdelen (hotel/bar/restaurant/winkel) per seizoen klaar kunnen worden gezet en uitgerold. Zo kan elke werknemer zien wat er aan de hand is.

 

.

Actieve werknemers werken meer

Bijzonder bij Stadhotel Woerden is dat oproepkrachten worden beloond als ze zelf actief zijn om te helpen het rooster te vullen. Open diensten worden gedeeld via de app op de smartphone waarna de oproepers zelf de diensten in kunnen gaan vullen. De actieve mensen zullen daardoor meer werken dan non-actieve mensen.  

 

 

Wil je net als Stadshotel Woerden dat je medewerkers kunnen helpen bij het invullen van het personeelsrooster en kunnen reageren op open diensten via de app? Neem vrijblijvend contact met ons op!