Paviljoen van de Dame, Paterswolde

Samen met haar man Bert had ze al vier horecazaken in Groningen: twee clubs, een koffie- en theehuis en een eetcafé. Maar de ambitie en dromen van Imogen gingen verder. Haar droom ging in vervulling met de opening van het metropolische Paviljoen van de Dame in Paterswolde. Toegankelijke luxe dat mogen de gasten verwachten. In het restaurant waar plaats is voor 200 gasten, op het terras waar sprake is voor 200 gasten of op de twee loungeboten die je kunt huren in combinatie met een hapje en een drankje.

Schakelen op basis van omzet

Omdat de Personeelsplanner op elk device toegankelijk is kan Imogen vanuit huis zien wie via de tijdregistratieklok is ingelogd en hoe laat ze zijn gestopt. Een andere feature waar ze veel waarde aanhecht is dat ze qua planning veel sneller kan schakelen in combinatie met de omzet die op dat moment gedraaid wordt.

Totaaloverzicht

De ambitie van Imogen zie je terug in het paviljoen. Alle werknemers werken met de beste ingredienten, producten en systemen. Waaronder de tijdregistratieklok en booq Personeelsplanner. De online planner biedt haar een totaaloverzicht. Wie is er beschikbaar, wie werkt er wanneer, hoeveel uur is er totaal ingepland? En de kosten van de medewerkers kan ze per dag en zelfs per jaar bekijken.

 

 

Net als Paviljoen van de Dame sneller kunnen schakelen op personeelskosten dankzij een koppeling tussen je planningssysteem en kassa? Neem vrijblijvend contact met ons op!