JANS, Arnhem

Oog voor de mooie dingen in het leven én op het bord: JANS’ combineert stijl, oprechte gastvrijheid, kwaliteit en prachtig goed eten dat toegankelijk is voor ‘JANS’ en alleman’. Gewoon lekker Arnhems!

Arnhem is ooit aan de Jansbeek ontstaan – zo komt dit bijzondere restaurant, pal voor het Musis Sacrum (concertgebouw) aan het Velperplein, aan haar naam. Hier mag iedereen binnenlopen voor een gezellige borrel of een goede hap op elk moment in de dag. Management assistent Sherilyn Hundersmarck vertelt: “Als Arnhemmer voel je je thuis bij JANS', eigenlijk net als in je eigen huiskamer of keuken. Voor ieders smaak en portemonnee is er wat: van brood met kroketten tot Côte de Boeuf. Onze menukaart is gevarieerd en heeft voor elk moment van de dag wat te bieden. Wat je ook eet of drinkt, de kwaliteit is van niveau. Onze koks werken met de beste producten in het seizoen en waar mogelijk met plaatselijke leveranciers in de omgeving. Bij JANS’ loop je binnen voor een kakelvers ontbijtje, een lekker stuk taart, een lunch, diner of om gezellig te borrelen. Het kan allemaal!”

Eenvoudige personeelsplanning

De gastbeleving bij JANS’ wordt natuurlijk mogelijk gemaakt door haar sterke team, dat zo efficiënt mogelijk ingezet wordt. De bezetting en urenregistratie verlopen soepel via de booq Personeelsplanner. “Hiermee maken we het roosteren eenvoudiger, maar ook aanvraag van vakanties bijvoorbeeld."

 

Omzetinzage via kassakoppeling

Naast deze functionaliteit zijn ze bij JANS' erg enthousiast dat ze de Personeelsplanner met de kassa kunnen koppelen en daarmee direct de personeelskosten bij de omzet kunnen inzien. "Ook bij het roosteren is direct zichtbaar wat de kosten zijn van de ingezette personeelsuren. Het bijhouden van personeelsuren, roosteren en de aanvraag van vrije dagen is nu gemakkelijker en neemt minder tijd in beslag.”