De Werf, Veere

Op een toplocatie in Zeeland samen met je broer aan het roer van restaurant De Werf. Na een complete make-over van lunchroom met broodjes naar strak restaurant op topniveau zilver prolongeren in de Terras top 100. Een geslaagd plan en uitmuntende prestatie van Bart en Paul Melis, die na ruim 11 jaar bij De Gespleten Arend in Middelburg het plafond hadden bereikt.

Het totaalplaatje klopt. Vanuit het fraaie terras, gelegen op diverse niveaus aan de haven, kijk je uit op het schilderachtige Veere. De gedachte van vroegere scheepswerf blijft intact door industriële elementen als staal, leer en hout. Hoogstaande gerechten met eigen stempel worden snel en efficiënt uitgeserveerd, evenals eigen gemixte cocktails. Bart: “Gastheerschap kost niets, het gaat er om of de bediening de deur voor je open houdt, je je jas aanreikt of afscheid van je neemt.” Een flink team personeel maakt met deze stapjes het verschil. Voor de perfecte personeelsplanning schakelde Bart hulp in van booq Personeelsplanner. “De Personeelsplanner werkt als een trein, fijn voor ons en onze medewerkers. Het is heerlijk werken zo.”

De tijdregistratieklok zorgt bij De Werf voor grip op gewerkte uren. Het personeel klokt door middel van vingerafdruk in- en uit via het tijdregistratiekloksysteem. Daarna is het simpel: “we controleren de uren en sturen ze met één druk op de knop naar de accountant,” aldus Bart.

Wil je net als De Werf planningssoftware die als een trein werkt en waarmee gewerkte uren zonder moeite kunnen worden doorgestuurd voor de loonadministratie? Neem vrijblijvend contact met ons op!