De Eendracht, Abcoude

Als je wil ontmoeten, dan moet je zeker eens bij De Eendracht binnenlopen. De Eendracht is een dorpsbrasserie die al sinds de achttiende eeuw bekend staat al dé herberg van Abcoude. Naast dineren en borrelen kan je er terecht voor partijen, vergaderingen en evenementen. Eenvoud, kwaliteit en een optimale prijskwaliteitsbeleving is de filosofie die eigenaar Esgo Kuiper nastreeft.

Altijd een optimale personeelsbezetting

De horecazaak van Esgo is van alle markten thuis. Altijd in voor een feestje en podium voor diverse evenementen zoals de Eendracht danst, Jazzhuis Abcoude of een gezellige pubquiz. Ook biedt hij op de bovenste verdieping ruimte voor vergaderingen, private dinings of feestjes.

 

Altijd inzicht via de app

Met deze multifunctionaliteit moet de personeelsplanning strak in orde zijn. De Personeelsplanner biedt duidelijkheid. Iedereen weet wanneer hij of zij moet werken, vrij vragen gaat heel eenvoudig en bij ziekte kan Esgo met een paar muisklikken een bericht rondsturen wie een extra dienst wil draaien. Afzonderlijk bellen hoeft niet meer en niemand kan meer zeggen, ‘ik wist niet dat ik moest werken’. Zo is de personeelsbezetting altijd optimaal. Perfect!

 

Wil je ook je medewerkers kunnen inplannen op basis van events, weersverwachting en budget? Neem vrijblijvend contact met ons op!