De Diamanten Ring, Delft

Van brood tot banket, Stadsbakkerij de Diamanten Ring in Delft maakt haar assortiment zelf. “We hebben 13 bakkers in dienst die houden van hun vak. Onze klanten komen langs voor kwaliteit.” Patrick van Holsteijn en Thomas van Bavel Stadsbakkerij runnen sinds 2015 de eeuwenoude bakkerij De Diamanten Ring. En dat gaat zó goed, dat als snel inroosteren van het groeiende team te veel tijd ging kosten. “De booq Personeelsplanner maakte alles makkelijk. Het geeft veel rust en structuur.”

In eerste instantie maakte Patrick weekroosters waarvan niet afgeweken werd. “En dat is lastig, want je weet bijvoorbeeld dat je op zaterdag soms wel 12 mensen kunt gebruiken. Maar niet iedereen hoeft om 8 uur te beginnen. Soms wil je er wat mensen bij hebben om 9 uur, of kan er juist iemand naar huis om 13 uur. We bleven aanpassen en printen.” En dan kwamen daar de uren aan salarisadministratie nog bij. “Op zondag gelden bij ons toeslagen, dus die bereken je apart. Zijn alle urenbriefjes wel leesbaar, is alles goed opgeteld… Ik was zo 3-4 uur bezig.”

booq Personeelsplanner was al snel in beeld. “We hebben nog andere software bekeken, maar daar miste het in- en uitkloksysteem. En dat vonden we juist prettig.” Nu willen de ondernemers nooit meer terug. “We bevelen het andere bedrijven aan. Het werkt super.” Ook de medewerkers zijn enthousiast. “Pushberichten via de app bij belangrijke roosterwijzigingen, goedkeuring van vrije dagen, heel handig.”

Zo draagt booq Personeelsplanner bij aan het totaalplaatje van de service bij De Diamanten Ring. De zaak is 7 dagen in de week open, zodat je kunt langskomen wanneer jou dat uitkomt. Óf je bestelt gewoon online. “Die flexibiliteit, dat is de toekomst. Je merkt dat klanten het waarderen.”

 

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met het in- en uitklokken van je medewerkers tijdens diensten, net als bij De Diamanten Ring? Neem vrijblijvend contact met ons op!