Personeelsplanning leisure

In de leisurebranche draait het om de optimale beleving voor je gasten. Verwondering en plezier dat zorgt voor mooie herinneringen. Hierbij hoort een gebruiksvriendelijk personeelsplanningsysteem dat de gastenbeleving ondersteund. Met de personeelsplanning en urenregistratie van booq plan je met minder kosten en meer efficiëntie. Ideaal voor leisure.

Slimmer plannen

Door je personeel op de juiste momenten in te zetten kan je garanderen dat je bezoekers een leuke tijd tegemoet gaan. Met de Personeelsplanner pas je de planning naar de actuele situatie aan. Loopt er bijvoorbeeld een kortingsactie en verwacht je extra drukte? Dan plan gemakkelijk extra medewerkers in op basis van hun beschikbaarheid. Ook kan je een budget instellen voor die periode om grip te houden op de personeelskosten.

Actuele weersverwachting

Het weer speelt een belangrijke rol in de recreatiebranche. Op een warme zomerdag verwacht een attractiepark bijvoorbeeld meer bezoekers dan op een regenachtige dag. De actuele weersverwachting is in de Personeelsplanner 24/7 zichtbaar. Hierdoor kan je nooit voor verassingen komen  te staan.

Snelle urenregistratie

Wanneer er in verschillende shifts gewerkt wordt, kan het lastig zijn om bij te houden hoeveel uren iedereen heeft gewerkt. Met de tijdregistratieklok is dit geen opgave meer. De werktijden van je personeel worden automatisch geregistreerd

Deze leisure-klanten gingen je voor:

Marcia van den Wildenberg - Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

"Voor het plannen van het horeca- en hospitalitypersoneel vertrouwen op de booq Personeelsplanner. Het personeelsrooster is in een handomdraai uitgevoerd, het bespaart ons veel tijd én iedereen weet hoe de diensten zijn ingevuld."

 

Johan van Vugt - Corendon

"Het samenstellen van een goede personeelsplanning kost veel tijd. Óók bij Corendon. Wij vonden de oplossing in de booq Personeelsplanner. Onze medewerkers geven in het systeem hun beschikbaarheid aan en zijn zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de persoonlijke contactgevens. Ziekte-, cursus- en vrije dagen zijn direct zichtbaar tijdens het samenstellen van een rooster. Dat geeft me veel tijdswinst. En via de app is iedereen altijd op de hoogte van het werkschema."

 

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Aantal medewerkers

.