September: update Rex-O-Matic

Door Petra

Terwijl ons team deze zomer heeft genoten van zon, zee en strand, is er natuurlijk niet stilgezeten. Wij hebben namelijk hard gewerkt om het Rex-O-Matic-scherm in de planner in een modern jasje te steken. Vanaf volgende week biedt het scherm de functionaliteiten die je gewend bent, maar in een nóg duidelijker overzicht. Daarnaast hebben we ook nog wat handige extraatjes toegevoegd.  

 

Wat is er vernieuwd?

Rex-O-Matic scherm booq Personeelsplanner

Nieuw uiterlijk
Onze designers hebben het scherm Rex-O-Matic in de Personeelsplanner een nieuw uiterlijk gegeven: minder lijnen, frissere kleuren en een nieuw lettertype. Hierdoor oogt het scherm rustiger en kun jij je volledig focussen op hetgeen belangrijk is.  

Nieuwe filters
Ook hebben we nieuwe filters toegevoegd. Zo kun je altijd precies vinden wat je zoekt. Deze filters herken je misschien van de pagina Verlof. Binnenkort vind je deze filters ook op het scherm Urenregistratie.

Sorteer op tijd of afdeling
Op velen verzoek maken wij het mogelijk om het tijdregistratieklok-overzicht te sorteren op tijd of afdeling. Hierdoor is het makkelijker om te zien wie er op welke afdeling aanwezig zijn.

Totalen
Rechtsboven in het scherm vind je vanaf volgende week ook een totaaloverzicht van de geplande en geklokte tijden. In één oogopslag zie je het verschil, waardoor je direct kan bijsturen indien nodig.

Wij hopen dat deze nieuwe releases het registeren van werktijden met booq Personeelsplanner nog makkelijker maakt. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar personeelsplanner@eijsink.nl en wij nemen graag contact met je op.