Oktober: update urenregistratiescherm

Door Laura

De prachtige nazomer lijkt toch écht tot een einde te komen en de temperaturen blijven dalen. Om ervoor te zorgen dat de booq Personeelsplanner net zo fris blijft, hebben we het urenregistratiescherm in een nieuw jasje gestoken!

 

Wat is er vernieuwd?

Registratiescherm booq Personeelsplanner

Nieuw uiterlijk

Onze designers hebben het urenregistratie scherm flink opgefrist. Met een nieuw lettertype, minder lijnen en heldere kleuren oogt het scherm rustiger. Hierdoor kun je je helemaal focussen op wat écht belangrijk is: de urenregistratie! Het nieuwe ontwerp is nu alleen nog zichtbaar in de dagweergave. Uiteraard zal het scherm binnenkort ook beschikbaar zijn voor de week- en maandweergave.
 

Nieuwe filters

Ook zijn er nieuwe filters toegevoegd. Deze zijn te vinden wanneer je klikt op het filtericoon, en zijn dus niet meer allemaal uitgeschreven. Zo heb je altijd een compact overzicht van alle filters. Binnenkort zijn deze filters ook te vinden op het inroosterscherm.


Totalen

Rechtsboven in het scherm vind je vanaf volgende week ook een totaaloverzicht van de geplande en geregistreerde uren. Het verschil is zo nog makkelijker te zien, zodat je snel kunt bijsturen indien nodig. 

 

Meer nieuws

Uurcomponenten
Binnenkort zijn de uurcomponenten zichtbaar in het instellingenscherm. Zo kun je nu precies zien welke uursoorten er verwerkt kunnen worden.

Wintertijd
In de nacht van 27 op 28 oktober gaat de klok weer een uurtje achteruit. Dit betekent niet alleen een uurtje langer slapen, ook heeft het gevolgen voor je planning. Als de klok een uur teruggaat, komt het tijdstip tussen 02.00 en 03.00 twee keer voor. Dit betekent dat je bij het plannen en urenregistratie kiest welk tijdstip je bedoelt.

 

Praktijkgerichte cursussen in ons nieuw kantoor in Amsterdam!

Wist je dat we in Amsterdam verhuisd zijn naar een nieuw pand aan de Singaporestraat 68? Onze unieke showroom biedt je beleving, groen en creatieve knipogen die je nog nooit eerder gezien hebt! Hier vinden binnenkort basis- en verdiepingscursussen plaats. Zo kun je niet alleen een kijkje nemen, maar ben je er ook zeker van dat je alle functies van de booq Personeelsplanner onder knie hebt die jouw werk zoveel makkelijker maken.
 

Kantoor Amsterdam Eijsink Trainingen

Elke cursus beslaat één dagdeel (10:00 tot 13:00 uur) en wordt afgesloten met een heerlijke lunch. De eerstvolgende basiscursus is op woensdag 17 oktober en de eerstvolgende verdiepingscursus woensdag 31 oktober. Je bent van harte welkom!

 

1. Basiscursus woensdag 17 oktober

Tijdens deze training voor beginnende gebruikers komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Personeelsdossier
  • Planning
  • Urenregistratie
  • Management
     

2. Verdiepingscursus woensdag 31 oktober

Tijdens deze training voor de meer ervaren gebruikers komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Economisch plannen
  • Forecasts (budgetten en omzet)
  • Tijdregistratie en loonadministratie
  • Tips & tricks voor de diverse onderdelen van de booq Personeelsplanner

 

Deelname aan een cursus kost 95 euro per persoon. Om de kwaliteit te waarborgen, hanteren we een maximum van 8 deelnemers per cursus.

 

Wil je je inschrijven voor één van onze cursussen of heb je een vraag over het nieuwe urenregistratiescherm? Stuur een e-mail naar personeelsplanner@eijsink.nl en wij nemen graag contact met je op.