Welkom Laura Rijnsburger

Door Petra

Wij Petra, Jan Maarten en Elco hebben er een fijne collega bij! Laura Rijnsburger heeft namelijk ons team van personeelsplanningsexperts versterkt. En ze stelt zich graag aan jullie voor!

 

"Toeval bestaat niet… Mijn eerste fulltime baan was als personeelsplanner bij een promotiebureau. Hierna heb ik 3 jaar als accountmanager bij een uitzendbureau gewerkt en ook daar had ik veel te maken met personeelsplanning. Het leuke van deze vervolgstap bij Eijsink is dus dat ik nu volop bezig ben met de oplossing die mij destijds heel veel tijd zou hebben bespaard!"

 

"Je vindt mij voornamelijk in de Randstad, waar ik demo’s en trainingen van de booq Personeelsplanner geef. In korte tijd ben ik al bij veel fantastische ondernemers over de vloer geweest en zie ik tevreden dat mijn agenda zich als vanzelf blijft vullen. Maar voor jou maak ik altijd tijd, natuurlijk!"

 

"Wil je meer weten over de booq Personeelsplanner, of ken je iemand voor wie deze topsoftware echt een uitkomst zou zijn? Neem contact op en ik kom graag langs, tot snel!"

 

Laura_Rijnsburger_consultant