Maart: nieuwe slimmigheden

Door Emile

We vertellen meer over 1) de mogelijkheid van genderneutraliteit, 2) de nieuwe Raet-koppeling en 3) uitrol van het nieuwe urenoverzicht. Ook kondigen we nieuwe cursussen aan in Wateringen.                                                                              

 

Wat is er nieuw?


Genderneutraliteit

Het nu ook mogelijk om je medewerkers meerdere opties (naast m/v) te geven om hun gender aan te duiden. Heb je een medewerker die liever iets anders invullen dan man of vrouw? Neem dan even contact op met onze support, zodat zij de gewenste opties voor je toe kunnen voegen.

Raet-koppeling

Wij zijn op dit moment aan het testen met de medewerkerskoppeling met Raet. Met deze koppeling worden via een nachtelijke synchronisatie nieuwe medewerkers ingeladen en updates van naw-gegevens automatisch doorgevoerd. Werk je met Raet en heb je interesse in deze koppeling? Neem contact op met onze support.

 

Uitrol van het nieuwe urenoverzicht

Wij zijn met volle kracht bezig om het nieuwe urenoverzicht gefaseerd uit te rollen bij al onze klanten. Dit nieuwe urenoverzicht brengt de volgende voordelen voor je mee:

  • In de nieuwe lay-out blijven de eerste kolommen bij het scrollen staan zodat je deze altijd in beeld behoudt.
  • Er zijn extra automatische berekeningen toegevoegd. Hierdoor zie je bijvoorbeeld direct welke meeruren en/of overuren er uitbetaald moeten worden.
  • Op de nieuwe loonadministratiepagina is het voortaan mogelijk om zelf een periode te ontgrendelen. Het is niet langer mogelijk om extra uren toe te voegen in een vergrendelde periode. Dat voorkomt veel gemaakte fouten.
  • Er is nu ook een jaarsaldo beschikbaar waarin je kan zien hoeveel vakantie-uren een medewerker overhoudt. Dit kan ook verdeeld worden over wettelijk en bovenwettelijk verlof.
  • Saldocorrecties worden nu ingevuld en toegepast in de urenregistratie. Hierdoor zijn deze altijd goed terug te vinden.
  • Alle medewerkers met actieve contracten gaan mee in de verloning, ook als er geen uren gemaakt zijn.
  • Er zijn nu extra permissies waardoor je medewerkers los rechten kunt geven voor het urenoverzicht, het vergrendelen, het ontgrendelen en het versturen van uren.

Uiteraard komt je vanzelf aan de beurt bij de uitrol. Kan je niet wachten om met het nieuwe urenoverzicht te gaan werken? Neem dan even contact op met onze support.