December: nieuwe lay-out

Door Petra

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder, de winter komt eraan! Het wordt nu toch echt tijd om de zomerjassen in te ruilen voor de winterjassen. Maar niet alleen jij verruilt je jas, ook booq Personeelsplanner wordt langzaam in een nieuw jasje gestoken!  In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte. 

 

Wat is er vernieuwd?


Het inroosterscherm

Wie zoekt zal vinden is het spreekwoord. Maar zoeken in het inroosterscherm is bijna verleden tijd! Binnen enkele weken is ook het inroosterscherm voorzien van de nieuwe booq Personeelsplanner lay-out.

booq Personeelsplanner lay-out

Geen tekst maar icoontjes. Via de herkenbare groene icoontjes in de rechterbovenhoek navigeer je nu makkelijk naar het standaardrooster of het uitrollen. Het intuïtieve inroosterscherm zorgt dat je minder hoeft te zoeken en meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is: het inroosteren.

Bullseye
Deze nieuwe optie is een schot in de roos! Door in de "weeknavigatie" op het icoontje met de rondjes te klikken spring je makkelijk terug naar de huidige week.

Bullseye booq Personeelsplanner

 

Meer nieuws


Feestdagtoeslagen
Al snel zitten we weer aan het kerstdiner of de oliebollen. Grote kans dat je dan even niet denkt aan het instellen van de toeslagen voor de feestdagen. Advies bij het instellen het instellen van de toeslagen vind je in onze kennisbank.

Aangepaste openingstijden
Op en rondom de feestdagen zullen de openingstijden van booq Personeelsplanner gewijzigd zijn. In verband met kerstavond is onze supportafdeling op 24 december tot 16:00 bereikbaar. Op eerste en tweede kerstdag is onze supportafdeling gesloten. Op 27 december kun je weer als vanouds op ons aan! Op oudjaarsdag zal onze supportlijn tot 16:00 geopend zijn.