Augustus: een zonnige update

Door Petra

Zomer: voor sommige bedrijven betekent dit topdrukte, terwijl bij andere het gehele personeelsbestand vertrokken is richting de kust. Hoe dan ook: onze nieuwe ontwikkelingen helpen om het hoofd koel te houden!   

 

Medewerkersbeheer

De filter in het medewerkersbeheer is vernieuwd en zal de komende weken uitgerold worden. Het filteren van medewerkers is hierdoor nog gemakkelijker!   

Medewerkersbeheer scherm booq Personeelsplanner

 

Tip: notities toevoegen aan de urenadministratie

In het urenregistratiescherm kun je notities toevoegen die alleen zichtbaar zijn voor beheerders. Zo kan je opmerkingen delen en verzamelen in het dossier van de medewerker.

Scherm urenregistratie notities toevoegen

 

Praktijkgerichte cursussen

Wil jij de booq Personeelsplanner nóg beter gebruiken? Op ons kantoor in Hengelo vinden binnenkort basis- én verdiepingscursussen plaats, zodat jij er zeker van bent dat je alle functies kent die jouw werk zoveel makkelijker maken.

Elke cursus beslaat één dagdeel (10:00 tot 13:00 uur) en wordt afgesloten met een heerlijke lunch. De eerstvolgende basiscursus is op donderdag 13 september en de eerstvolgende verdiepingscursus donderdag 27 september. Je bent van harte welkom!

 

1. Basiscursus donderdag 13 september
Tijdens deze training voor beginnende gebruikers komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Personeelsdossier
  • Planning
  • Urenregistratie
  • Management
     

2. Verdiepingscursus donderdag 27 september
Tijdens deze training voor de meer ervaren gebruikers komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Economisch plannen
  • Forecasts (budgetten en omzet)
  • Tijdregistratie en loonadministratie
  • Tips & tricks voor de diverse onderdelen van de booq Personeelsplanner

 

Deelname aan een cursus kost 95 euro per persoon. Om de kwaliteit te waarborgen, hanteren we een maximum van 8 deelnemers per cursus.

 

Wil je je inschrijven voor één van onze cursussen of heb je een vraag? Stuur een e-mail naar personeelsplanner@eijsink.nl en wij nemen graag contact met je op.