April: nieuwe week- en maandweergave

Door Laura

Er komen een aantal feestdagen aan, die hopelijk gaan zorgen voor een topomzet! Naderende feestdagen zijn altijd een mooi moment om ook even te dubbelchecken: heb jij je ORT-toeslagen goed ingesteld staan in de planner? Via deze nieuwsbrief informeren we je verder dat we een update uitgevoerd hebben voor de week- en maandweergave.

 

Wat is er nieuw?

Urenregistratie update: week- en maandweergave 

Afgelopen week hebben wij een nieuwe update gereleased! De week- en maandweergave van de urenregistratie zijn verbeterd en helemaal in lijn met de dagweergave gebracht. Je kan deze weergaven openen door bovenin de urenregistratie de gewenste weergave [ dag / week / maand ] te selecteren. Als je kiest voor week- of maandweergave wordt gevraagd om een medewerker te selecteren. 
 
Als je een medewerker geselecteerd hebt, zie je nu ook links bovenin een informatie icoontje. Achter dit icoontje is extra informatie te vinden over het contract en pauze/afrondregels van deze specifieke medewerker.

ORT t.b.v. feestdagen

In de komende weken staan er een aantal officiële feestdagen voor de deur: Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren. Wij adviseren daarom om de instellingen van de onregelmatigheidstoeslagen goed te controleren. Deze instellingen vind je in het volgende menu:

Urenoverzicht -> Instellingen -> Bonus ORT regels.
 
Werk je al in het nieuwe Urenoverzicht? Mail dan met ons om de instellingen van de onregelmatigheidstoeslagen te controleren.

 

Even voorstellen: Arjan Assink

We hebben er een nieuwe collega bij! Arjan versterkt sinds kort ons booq Personeelsplanner-team en stelt zich graag voor.

Mijn naam is Arjan Assink, 37 jaar en woonachtig in Haaksbergen.

Mijn hele leven ben ik al betrokken geweest bij de horecabranche. Ik ben er in opgegroeid, heb er gewerkt, heb er de studies voor gevolgd ben ook ruim 10 jaar zelfstandig horecaondernemer geweest.

Mijn grootste drijfveer is om horecaondernemers te helpen om van hun bedrijf een (nog) groter succes te maken. Als consultant van de booq Personeelsplanner kan ik daar zeker een steentje aan bijdragen en ik kijk daar dan ook met veel enthousiasme naar uit. Tot binnenkort!