booq Personeelsplanner

Eindeloos schuiven in Excel tot je personeelsrooster goed in elkaar zit. Ben je nét klaar, meldt iemand zich ziek. Dus je duikt opnieuw alle personeelsdossiers in. En dan moet je ook nog de gewerkte uren en vakantieverzoeken controleren...

Voelt jouw personeelsplanning als een eindeloos project? Steek je die uren liever in je zaak, je gasten én medewerkers? Kies voor booq Personeelsplanner!

Vertel me meer

...

Met de planningssoftware van booq is je personeelsplanning binnen no time geregeld! Je kunt direct aan de slag, zonder ingewikkelde leertrajecten. Vanuit één webbased personeelsplanningsprogramma beheer je voortaan probleemloos meerdere locaties terwijl alle data veilig centraal wordt beheerd. De indeling is bijzonder intuïtief, zowel jij als je medewerkers hebben via de app altijd inzicht in het actuele rooster. Ontdek de mogelijkheden en kies vandaag nog voor kostenbesparing en een hoger rendement!

 

booq Personeelsplanner

 

Mogelijkheden

Personeel plannen op basis van budgetten, loonkosten en contracturen? Inzicht in speciale events en de actuele weersverwachting? Realtime kassakoppeling? Met booq Personeelsplanner kan het allemaal. Met het handige drag- en dropsysteem sleep je de gewenste medewerkers eenvoudig naar de juiste plekken in het rooster.

Drag & Drop
Met het handige drag- en dropsysteem sleep je de gewenste medewerkers naar de juiste plekken in het rooster. Ideaal!
Urenregistratie
Registreer zonder moeite de werktijden van je medewerkers. Verschillen tussen geplande en gewerkte uren zijn in één oogopslag zichtbaar
Personeelsdossier
Elk moment inzicht in personeelsgegevens vanaf ieder apparaat met het online personeelsdossier van de booq Personeelsplanner.
24/7 relevante info
Je personeelsplanning wil je af kunnen stemmen op relevante factoren zoals het weer en events. De Personeelsplanner laat je deze informatie 24/7 zien.
Tijdregistratieklok
Nóg meer grip op gewerkte uren? Kies dan voor de tijdregistratieklok. Hiermee klokken je personeelsleden gemakkelijk in- en uit op basis van een vingerscan, pasje of tag.
Kassakoppeling
Door de omzet uit je kassa’s te koppelen aan de loonkosten kan je realtime zien of je efficiënt werkt. Ook zie je meteen wat de invloed van een extra dienst op het personeelscijfer is.
Personeelsplanner-app
Iedere medewerker heeft via de Personeelsplanner app 24/7 inzicht in het rooster. Zijn er belangrijke wijzigingen? Dan stuur je via de app een mobiel pushbericht.
Open diensten
Zitten er nog gaten in je rooster? Met de Personeelsplanner deel je deze via één druk op de knop met je personeel. Zij kunnen direct hun beschikbaarheid melden.
Plannen op budgetten
Door te plannen aan de hand van ingestelde budgetten zie je direct hoe goed de huidige planning daarop aansluit.
Managementdashboard
Of je nu graag werkt met een tablet, laptop of telefoon, het handige managementdashboard met prestatiemeters is responsive op elk device en overal overzichtelijk!
Toplevel
Meerdere locaties simultaan beheren en vergelijken. Ook voor grote bedrijven met veel locaties dé tool om overzicht te bewaren!
Interface salarispakketten
booq Personeelsplanner koppelt standaard met bekende salarispakketten. Stam- en contractgegevens plus gewerkte uren worden zo uitgewisseld.
Urenexport
Een uitdraai van de gewerkte uren is met de urenkoppeling van booq Personeelsplanner zo gemaakt.
Personeelsmaaltijd
De Belastingdienst stelt het verplicht om een prijs aan een personeelsmaaltijd te hangen, anders wordt het belast. Via de Personeelsplanner-app kan je doorgeven dat je als medewerker een maaltijd gegeten hebt.

Bekijk de voordelen van de

Personeelsplanner in deze

handige animatie!

 

.

Zij booqen al succes

Case Ter Marsch & Co
De lekkerste hamburger van Nederland
Case Bakkerij Nollen
De smaak van pure ambacht
Case JANS'
Gewoon lekker Arnhems!

.

booq Personeelsplanner is onderdeel van booq: een all-in-one businessplatform dat ontwikkeld is door Eijsink. Dankzij onze jarenlange ervaring in complete afrekensystemen zijn wij specialisten in de koppeling tussen online en offline. Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen, in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering. Van kassa tot keukenmanagement en van reserveringssysteem tot webshop. Groeit jouw bedrijf, dan groeit booq met je mee.

 

.

Dit zeggen onze klanten over ons
Klaar voor de toekomst met booq
"We willen klaar zijn voor de toekomst, daarom kozen we voor booq. Dankzij de booq Personeelsplanner en koppeling met payroll-software Nmbrs heeft de accountant binnen twee minuten na goedkeuring de benodigde informatie om de salarisbetaling te doen."
Anton van der Vis - Restaurant Vogelhuis-Oranjerie, De Koog
Sterker en overzichtelijke plannen
“Door de tijdregistratieklok met vingerscan kunnen we zien of de medewerkers er daadwerkelijk zijn, wanneer ze komen, wanneer ze gaan. Overuren worden ook direct geregistreerd. Ook als mensen eerder vrij zijn, kunnen we dat direct zien. Hierdoor maken wij onze planning sterker en overzichtelijker”.
Martijn van Willegen – Juwelier Van Willigen, Den Haag
Realtime inzicht in het personeelscijfer
“De booq Personeelsplanner bespaart me wekelijks veel tijd. Ik heb realtime inzicht in het personeelscijfer, mijn personeel is altijd op de hoogte van het rooster, via de app kunnen ze vrije dagen aanvragen én reageren op open diensten: ik zou niet meer zonder kunnen!”
Bas Gommans - Gommans De Echte Bakker, Sevenum
De Personeelsplanner werkt als een trein
"De Personeelsplanner werkt als een trein, fijn voor ons en onze medewerkers. We controleren de uren en sturen ze met één druk op de knop naar de accountant."
Bart Melis - Restaurant De Werf, Veere
Niet alleen tijdsbesparing maar ook geldbesparing
“Vroeger werkte ik met Excel: printjes ophangen en in een apart bestand de vrije dagen bijhouden. Nu staat alles in de booq Personeelsplanner. Veel overzichtelijker! Ik kan zien wie beschikbaar is, roosters maken, heb inzage in overuren en kan snel bijvoorbeeld vakantiedagen accorderen. Het systeem bespaart me niet alleen veel tijd, maar ook veel geld.”
Jan Paul Bekkers – De Ysbreeker, Amsterdam
booq Personeelsplanner maakt alles makkelijk. Het geeft veel rust en structuur.
“We hebben andere software bekeken, maar daar miste het in- en uitkloksysteem. En dát vonden we juist prettig. Nu willen we nooit meer terug. We bevelen het andere bedrijven aan. Het werkt super. Ook de medewerkers zijn enthousiast. Pushberichten via de app bij belangrijke roosterwijzigingen, goedkeuring van vrije dagen, heel handig.”
Patrick van Holsteijn - Stadsbakkerij De Diamanten Ring, Delft
Geweldige rapportages
"Met de booq Personeelsplanner en vingerscan zijn we erg blij. Het werkt prettig voor ons en het personeel, plus rapportages zijn geniaal. Perfect om op te sturen!"
Gerrit-Jan Vos - Aan de Gracht, Elburg
24/7 online inzage in het rooster
“Ons personeel kan 24/7 het rooster online inzien. Iedereen weet precies wanneer ze moeten werken. De booq Personeelsplanner voorkomt onduidelijkheid.”
Willem Neutkens – Bij de Neut, Westerhoven

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Aantal medewerkers

.